Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

Saçlar konusunu ben de merak ediyorum. Ben de boyatmayı düşünüyorum.
Canım bir de saç topiğinin linkini koysan çok iyi olur.
Hiç takip etmiyorum oraları, haberim yok. :/

woowww çok hoşsun burdaa :)
belki sorulmuştur ama cildine özel bişi yapıyor musun?

bıtanecıgım oncelıkle edıttenresmı sılebılırmısın hem artık resmlı alıntı ıstemıyorum hemde onun ustunde adım yazmıo cok ozur dılerım ama korkuyorum eyvahedigeldismile belkı bırgun sıldırırm hepsını ondan zor olablırr

cıldıme ozel bıse yapmıyorum...cıldım kuruya donuk arada tonıklerım clean clear ıle bde temızleme sutu ve kolonyalı mendılle cıkarırım hep makyajımı aklıma geldıkce gozaltı kremı surerım..ama banyo sonrası mutlaka losyon surerım nemlendırıcı yanı su bazlı..yaglı olmayan..

canım çok güzel her zamanki gibi saçlarında çok yakışmış maaşallah:nazar:makyajsız daha bi bebeksi yüzün var.. rimelinin fırçası da çok güzelmiş bende böyle tek tek ayıranları kullanıyorum genelde.
göz makyajın dudak makyajınla mükemmel bir uyum içerisinde tam yaza uygun

canım çok güzel her zamanki gibi saçlarında çok yakışmış maaşallah:nazar:makyajsız daha bi bebeksi yüzün var.. rimelinin fırçası da çok güzelmiş bende böyle tek tek ayıranları kullanıyorum genelde.
göz makyajın dudak makyajınla mükemmel bir uyum içerisinde tam yaza uygun

sagol bebegımm..rımel cıfttaraflı alt kıprıkler ııcn ozel ek frcası var ılgımı cekdıboshayallersmile

makyajsız fena deılım sempatiksalakcinni ama ınsan kaşını bıyıgını almadıgı zamanyada cıldını temızlemedıgnde cok cırkınleşiyor..kafamçokkarıştı

acık renk rujları pek kendıme yakıştrmasamda bırkac markada buluyorum arada boyle
golden rose 3d de cok guzel bı rımeldır hemde dolgundu o

Son düzenleme:
359.jpg

buda sızler ıcn cektgm gozmakyajım gecen haftadan

dedıgım gbı far pek sevmıyorum genelde pudra yada altın rengı farlar favorım..bunu ogun mor gydıgımden surmusdum flormar marka far..ıkılı dıger tekı turkuaz renktı..

bende bir türlü alt kirpiklerime rimel süremiyorum tatlım hiç doğal durmuyor bende kimisi kısa kimisi uzun duruyor yani.alt kirpikler için ayrı fırça olması iyiymiş..
golden rose 3d yi bende merak ediyorum deniycem.
kaşlarının kavisi de çok güzel bu arada.
dipliner çekebiliyorum ama eyeliner diplinerdan çok daha zor aldım öyle duruyor köşede özel günlerde kullanıyorum arada

bır vıdeo vardı arka sayfalarda eyelıner vıdeom ama bırdaha cekıcem yakında cok net eyelıner c ekişi gosterıcem cnm

bu arada kaşlarımı ben alıyorum ama kavıs babamdan yadıgar

bıtanecıgım oncelıkle edıttenresmı sılebılırmısın hem artık resmlı alıntı ıstemıyorum hemde onun ustunde adım yazmıo cok ozur dılerım ama korkuyorum eyvahedigeldismile belkı bırgun sıldırırm hepsını ondan zor olablırr

cıldıme ozel bıse yapmıyorum...cıldım kuruya donuk arada tonıklerım clean clear ıle bde temızleme sutu ve kolonyalı mendılle cıkarırım hep makyajımı aklıma geldıkce gozaltı kremı surerım..ama banyo sonrası mutlaka losyon surerım nemlendırıcı yanı su bazlı..yaglı olmayan..

hmm genetik diyosun yani :/
sildim resmi :)

maşallahhh ben birinde hiç bukadar göz makyajını beğenmemiştim nazar değmesinnn:nazar:a.s.miriana senin face de filan adresin varsa verirmisin valla seni sürekli takip etmek isterimmm ........makyajlar süper çünkii

hmm genetik diyosun yani :/
sildim resmi :)
sayılır babam karadenızlı ondan cıldım ona benzemiş :kedi:tesekurler
çok hoş canım makyajların
opuyorumnanaktan

maşallahhh ben birinde hiç bukadar göz makyajını beğenmemiştim nazar değmesinnn:nazar:a.s.miriana senin face de filan adresin varsa verirmisin valla seni sürekli takip etmek isterimmm ........makyajlar süper çünkii
uy uy yerımm ne gozler var daha sıtede ılarzumun ıslandın goksunun gozlerede bakmanı onerırımmŞeniz

bebem facem varda resmlerım gızlıde kımse goremıo açınca hbrdar edrım turkbayragi

sayılır babam karadenızlı ondan cıldım ona benzemiş :kedi:tesekurler

opuyorumnanaktan

uy uy yerımm ne gozler var daha sıtede ılarzumun ıslandın goksunun gozlerede bakmanı onerırımmŞeniz

bebem facem varda resmlerım gızlıde kımse goremıo açınca hbrdar edrım turkbayragi

tmm cnmcım teşekkür ederim arada ziyaret edeceğim :):

359.jpg

buda sızler ıcn cektgm gozmakyajım gecen haftadan

dedıgım gbı far pek sevmıyorum genelde pudra yada altın rengı farlar favorım..bunu ogun mor gydıgımden surmusdum flormar marka far..ıkılı dıger tekı turkuaz renktı..

offf:1rolleyes:
bu garıya napsa yakışıyo arkadaş:nazar:lensler islonun göz rengine benzemişboshayallersmileçok doğal duruyo,sevdim bunları mirimkaydirigubbakcemile2
seni bütünüyle düşündüğüm için(fiziğinde dahil)bu makyajını görüp,görünmeyen yerlerinle hayal ediyorum:jeyyar:
bayılıyorum olum sanaopuyorumnanaktan:nazar:

gerçekten çok beğendim önerileriniş eline sağlık benim bir proplemim var yardımını bekliyorum 1ay sonra düğünüm olacak krem taşlı bir gelinliğim var buğday tenliyim kahvede saçlarım ela gözlerim var ben ogün nasıl bir makyaj yapmalıyım yardımcı olurmusun çok kusurlu cildim yok ama cillerim ve lekelerim var biraz gözlattim hafıf morlu göz kafaklarımda biraz düşük 23 yaşındayım miyon tipliyim yüzüm oval ve küçük yüzüme görede burnum biraz geniş biraz bahsettim ne yapmöalıyım kuaforde kullnılan ürünler bana uymuyo basit oluyo genelde oyüzden kendim fontoten ne almak istiyorum hangilerini önerirsin yardımcı olursan sevinirim öptümm

offf:1rolleyes:
bu garıya napsa yakışıyo arkadaş:nazar:lensler islonun göz rengine benzemişboshayallersmileçok doğal duruyo,sevdim bunları mirimkaydirigubbakcemile2
seni bütünüyle düşündüğüm için(fiziğinde dahil)bu makyajını görüp,görünmeyen yerlerinle hayal ediyorum:jeyyar:
bayılıyorum olum sanaopuyorumnanaktan:nazar:
Şeniz ballı kaymaaammmmmmm:kedi:
he gı sımdı frkettım benzıoo bu cok dogal yaa hem yesıl hem mavıoluoo amazon akua renkk..cok hayal etme fena olursositososito demi moooreeeeeeeeeeeeeeeeeeemm
gerçekten çok beğendim önerileriniş eline sağlık benim bir proplemim var yardımını bekliyorum 1ay sonra düğünüm olacak krem taşlı bir gelinliğim var buğday tenliyim kahvede saçlarım ela gözlerim var ben ogün nasıl bir makyaj yapmalıyım yardımcı olurmusun çok kusurlu cildim yok ama cillerim ve lekelerim var biraz gözlattim hafıf morlu göz kafaklarımda biraz düşük 23 yaşındayım miyon tipliyim yüzüm oval ve küçük yüzüme görede burnum biraz geniş biraz bahsettim ne yapmöalıyım kuaforde kullnılan ürünler bana uymuyo basit oluyo genelde oyüzden kendim fontoten ne almak istiyorum hangilerini önerirsin yardımcı olursan sevinirim öptümm
loreal true match fondoten yada max factor lastıng al canım fondotende..makyajı tarıf etsemde nası yapcaklarkı burnun ıcın golgeleme yapılmalı..kucultulmelı

xpyqdk.jpg

4528070954_6ea451571a_o2.jpg

X