- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
Yavrummm beaaa.... :jeyyar:
Makyaj çok güzel.
Saç rengi çok yakışmışşş...
Lensler de öyle.
Makyaj çok güzel.
Lensler de öyle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavrummm beaaa.... :jeyyar:
Makyaj çok güzel.
Lensler de öyle.
canım siyahtan bu sac rengıne bırdenmı döndün cok guzellll
woowww çok hoşsun burdaa :)
belki sorulmuştur ama cildine özel bişi yapıyor musun?
canım çok güzel her zamanki gibi saçlarında çok yakışmış maaşallahmakyajsız daha bi bebeksi yüzün var.. rimelinin fırçası da çok güzelmiş bende böyle tek tek ayıranları kullanıyorum genelde.
göz makyajın dudak makyajınla mükemmel bir uyum içerisinde tam yaza uygun
bıtanecıgım oncelıkle edıttenresmı sılebılırmısın hem artık resmlı alıntı ıstemıyorum hemde onun ustunde adım yazmıo cok ozur dılerım ama korkuyorum eyvahedigeldismile belkı bırgun sıldırırm hepsını ondan zor olablırr
cıldıme ozel bıse yapmıyorum...cıldım kuruya donuk arada tonıklerım clean clear ıle bde temızleme sutu ve kolonyalı mendılle cıkarırım hep makyajımı aklıma geldıkce gozaltı kremı surerım..ama banyo sonrası mutlaka losyon surerım nemlendırıcı yanı su bazlı..yaglı olmayan..
sayılır babam karadenızlı ondan cıldım ona benzemiş :kedi:tesekurlerhmm genetik diyosun yani :/
sildim resmi :)
opuyorumnanaktançok hoş canım makyajların
uy uy yerımm ne gozler var daha sıtede ılarzumun ıslandın goksunun gozlerede bakmanı onerırımmŞenizmaşallahhh ben birinde hiç bukadar göz makyajını beğenmemiştim nazar değmesinnna.s.miriana senin face de filan adresin varsa verirmisin valla seni sürekli takip etmek isterimmm ........makyajlar süper çünkii
sayılır babam karadenızlı ondan cıldım ona benzemiş :kedi:tesekurler
opuyorumnanaktan
uy uy yerımm ne gozler var daha sıtede ılarzumun ıslandın goksunun gozlerede bakmanı onerırımmŞeniz
bebem facem varda resmlerım gızlıde kımse goremıo açınca hbrdar edrım turkbayragi
buda sızler ıcn cektgm gozmakyajım gecen haftadan
dedıgım gbı far pek sevmıyorum genelde pudra yada altın rengı farlar favorım..bunu ogun mor gydıgımden surmusdum flormar marka far..ıkılı dıger tekı turkuaz renktı..
Şeniz ballı kaymaaammmmmmm:kedi:offf:1rolleyes:
bu garıya napsa yakışıyo arkadaşlensler islonun göz rengine benzemişboshayallersmileçok doğal duruyo,sevdim bunları mirimkaydirigubbakcemile2
seni bütünüyle düşündüğüm için(fiziğinde dahil)bu makyajını görüp,görünmeyen yerlerinle hayal ediyorum:jeyyar:
bayılıyorum olum sanaopuyorumnanaktan
loreal true match fondoten yada max factor lastıng al canım fondotende..makyajı tarıf etsemde nası yapcaklarkı burnun ıcın golgeleme yapılmalı..kucultulmelıgerçekten çok beğendim önerileriniş eline sağlık benim bir proplemim var yardımını bekliyorum 1ay sonra düğünüm olacak krem taşlı bir gelinliğim var buğday tenliyim kahvede saçlarım ela gözlerim var ben ogün nasıl bir makyaj yapmalıyım yardımcı olurmusun çok kusurlu cildim yok ama cillerim ve lekelerim var biraz gözlattim hafıf morlu göz kafaklarımda biraz düşük 23 yaşındayım miyon tipliyim yüzüm oval ve küçük yüzüme görede burnum biraz geniş biraz bahsettim ne yapmöalıyım kuaforde kullnılan ürünler bana uymuyo basit oluyo genelde oyüzden kendim fontoten ne almak istiyorum hangilerini önerirsin yardımcı olursan sevinirim öptümm