Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

anam miri sen ne kadan güzel bi gacıymışşın böle ya :asigim:
hayran kaldım resmen :nazar::nazar:
makyajlarının hepsi birbirinden süper bayıldım valla...akannehir
harikasın bebek ..:1hug::1hug:

yavrum utandırdın beyaa.s.

nalanım benım senın gul yuzunun hatrına guzelız işde :asigim:bayılıyorum senın gbı kıskanc olmayan kendıne guvenlı hatunlaraaa bende oyleyımdırrr

benim penceremden bir bakış çünkü herkesin kendine göre bir penceresi vardır .yalnız eleştirilerede açık olmak kırılmamak gerek.çünkü eleştiri insanı kendine getirir. düşünmeye sorgulama yapma muhasebe yapmaya sevkeder.eleştiriye kapalı insan yeniliklere kapalı ben bilirim deyip kendini kendi dünyasına kapatmış kişi demektir.hanfendi kızımız (anneniz yaşındayım) onedenle kızım dedim. makyajsız çok güzelsiniz bunu önce bir belirteyim.bakımlıliıgı seven biri olarak veya bu konulara meraklı biri olarak kendi penceremden gördüğüm gençlere agır makyaj pek uygun bulmuyorum.göz makyajınız güzel hatta hatta iddialı ama keşke dudak rengi daha belirsiz veya daha sade bir renk olsaydı.ama bu tabiiki sizin seçiminiz veya zevkiniz. haaa moda derseniz eger trend böyle derseniz bence trendde modada kendine yakışanı yaşına tipine yakışanı yapmaktır derim. bu benim görüşüm.gençlerde agır makyaj gençleri daha olgun göstermektedirlki siz zaten güzelsiniz.makyaja bile ihtiayacınız yokken buderece agır makyaj neyse takdirinize kalmış seçim sizin

benim penceremden bir bakış çünkü herkesin kendine göre bir penceresi vardır .yalnız eleştirilerede açık olmak kırılmamak gerek.çünkü eleştiri insanı kendine getirir. düşünmeye sorgulama yapma muhasebe yapmaya sevkeder.eleştiriye kapalı insan yeniliklere kapalı ben bilirim deyip kendini kendi dünyasına kapatmış kişi demektir.hanfendi kızımız (anneniz yaşındayım) onedenle kızım dedim. makyajsız çok güzelsiniz bunu önce bir belirteyim.bakımlıliıgı seven biri olarak veya bu konulara meraklı biri olarak kendi penceremden gördüğüm gençlere agır makyaj pek uygun bulmuyorum.göz makyajınız güzel hatta hatta iddialı ama keşke dudak rengi daha belirsiz veya daha sade bir renk olsaydı.ama bu tabiiki sizin seçiminiz veya zevkiniz. haaa moda derseniz eger trend böyle derseniz bence trendde modada kendine yakışanı yaşına tipine yakışanı yapmaktır derim. bu benim görüşüm.gençlerde agır makyaj gençleri daha olgun göstermektedirlki siz zaten güzelsiniz.makyaja bile ihtiayacınız yokken buderece agır makyaj neyse takdirinize kalmış seçim sizin

sevgılı teyzecım eleştırıye kapalı bır ınsan olsam bukadar göz onunde bır sıtede paylaşımlarda bulunmazdım..
şimdı agır makyaj dedıgınız şey gunluk yapılan bır makyaj degıldır
konuyu açtıgım yer özel gun makyajıdır
düğün,nişan,balo,mezunıyet,evlılık yıldonumu ,yılbaşı gıbı makyajları içerir...

ben hıçbırzaman yuzume katman katman fondoten surmem dolayısı ıle agır makyaj kavramına tek gıren rımel ve eyelınerı bol surdugum gözlerımdır..yerimseniben

bunun ıhtıyacla deıl ılgı alanıyla alakası var kaldıkı ben normalde hıc makyaj yapmayan ama bu konuda ogretı veren bır ınsanda olabılırdım..burdakı o ayrıntıyı kaçırmışsınız sanırım.. pekde genc sayılmam 17 deılım sonucta 24 yaşındayım :eek:
ayrıca 35 cı sayfada toplu resımler var hepsı olmasada bır kısmı ..sadec sızın ıcın dmıyorum ama konunun 1 cı sayfasına bakıp hemen yorum yapanlar var keşke sayfaları ıncelsenız..dıger makyajlarımıda gorsenız .ben makyaja ılk başladıgımdada kırmızı ruj ve eyelıner surerdım yıllar once sımdıde aynı ozaman lar kırmızı ruj moda deıldı aksıne ıddıa demektı ! yanı ben yakışanı yapıyorum herzamankı gıbı..
tabıkı kımse makyajlarımı begenmek zorunda deıl herkesın tarzı farklı anlayışlıyım bu konuda
:kedi: maalesf dogal olunan bır çağda degılız ne yedıklerımız dogal ne ınsanlar dogal..maskelı ınsanlar almış başını gıtmiş bızım tek maskemız makyajımız teyzecım :eek: bızım içimiz doğallzemuszemus

tesekkurler umarım anlatabıldımm

GOLDENROSEBEAUTYMULTICOLORDIAMONDSLIPGLOSS.JPG

canım bak bu serısı muthiş bende uçuk pembe ,mor,kırmızı ve bakır rengı var sana anlatamam hele mat rujların ustune surunce olaganustu oluyor kalıcı bence pastelın terocataları guzel rujunu blmıom heryerde yokkı denıyelm

Hmmm güzel olabilir de bana simli rujlar, glosslar hiç gitmiyor.
Ben en iyisi pastele ve flormara bakayım. :)

ya herşey tamam da bi şu eyelineri göz altına doğru düzgün süremiyorum nsl yapıyosunuz yaa:KK43:(

ben sizin kadar her resimde bambaşka biri olanı görmedim bravo bir kadın bu kadar farklılaşabilir inanılmazsınız ben makyajı hiç yapmayanlardanım ayrıca beceremeyenlerdenim makyaj yapmayı hiç bilmiyorum sizi görünce şaşırıyorum değişimlerinize

ya herşey tamam da bi şu eyelineri göz altına doğru düzgün süremiyorum nsl yapıyosunuz yaa:KK43:(

gözaltınamı :1shok: kıprık dıbınemı demek ıstedın:1ninca:valla el alışkanlıgı bırazda pratık kagıt ustunde dene derım

ben sizin kadar her resimde bambaşka biri olanı görmedim bravo bir kadın bu kadar farklılaşabilir inanılmazsınız ben makyajı hiç yapmayanlardanım ayrıca beceremeyenlerdenim makyaj yapmayı hiç bilmiyorum sizi görünce şaşırıyorum değişimlerinize

:kedi: aslında deişim ıcın yapılan makyajlar deıl ama yuz yapım sayesınde ufak detaylarla bambaska bırı olabılıyorum bazen hıc makyajsız yada az makyajlıda aynı deısım söz konusu olabılıyor karekterıstık yuz hatları keskın olanlar makyajlı bıle deişmeyebılıyor...

umarım konulaırmı takıp edersınız ve makyaj yapmayı ogrenırsınız bunu cok ısterım...:eek:

canımcım burada maybelline'ler flormarlarla aynı para, bir kaç maybelline rujum var onların yapısından çok memnunum. sen ne önerirsin? diyom ki flormara vereceğim parayla maybelline alıyım bari. dersenki maybelline de olur, benim için bir kaç renk önerebilir misin? bendekiler çok çiğ duruyo sanki suratımda.. bir de uygun fiyata gabriniler var. bu markayı hiç kullanmadım. senin bi bilgin var mı acaba? farları da güzel duruyo sanki... uygun markalardan she, esssence, ruby rose ve butterfly var. aslında ruby rosedan iki tane far paletim var, far olarak pigmentleri güzel ama sürerken çok yumuşak oldukları için çok dağılıyorlar. valla kafam çok karıştı yazdım da yazdım.... kısacası benim istediğim makyajda çabuk bozulmayan bir markadan malzemelerim olsun.. şu gabriniyi çok merak ediyorum mesela...

merhabalar, yazınızı okuyunca tutamadım kendimi bende bir kaç şey yazmak istedim. gerçekten güzel bir paylaşımda bulunmuşsunuz genel olarak. ama makyaj konusunda herkesin zevklerinin farklı olabileceği kanısındayım nasıl ki kıyafet,okuduğu kitap hatta aldığı sakız markasında olduğu gibi.. sosyalleşmek adına bizlerin, gerek işimiz yüzünden, gerek eş dost mutlu gün paylaşımları, yada eşimizden dolayı değişik ortamlarda bulunmamız gerekiyor. ben de bakımlı olmayı; sadece makyaj değil tabi ki, hem ortama ayak uydurmak adına hem de kendimi iyi ve rahat hissetmek adına gerekli görüyorum. bence girdiğiniz ortamda insanların size yaklaşımını bile etkiliyor, alışveriş yaparken satış görevlisinin size davranışını bile. bu konularda fazla bilgisi olmayan benim gibi biri içinse miriananın paylaşımı, benim için bir rota oluyor. verdiği makyaj örneklerinden kendime yakışanı yapmaya çalışıyorum ve böyle paylaşımlarının olması bilgime bilgi katıyor. sonuçta neyi, ne kadar, nerede kullanmayı bilmeden palyaçoya dönmek de var işin içinde.. umarım yanlış anlaşılmam.. sevgiyle kalın...

canımcım burada maybelline'ler flormarlarla aynı para, bir kaç maybelline rujum var onların yapısından çok memnunum. sen ne önerirsin? diyom ki flormara vereceğim parayla maybelline alıyım bari. dersenki maybelline de olur, benim için bir kaç renk önerebilir misin? bendekiler çok çiğ duruyo sanki suratımda.. bir de uygun fiyata gabriniler var. bu markayı hiç kullanmadım. senin bi bilgin var mı acaba? farları da güzel duruyo sanki... uygun markalardan she, esssence, ruby rose ve butterfly var. aslında ruby rosedan iki tane far paletim var, far olarak pigmentleri güzel ama sürerken çok yumuşak oldukları için çok dağılıyorlar. valla kafam çok karıştı yazdım da yazdım.... kısacası benim istediğim makyajda çabuk bozulmayan bir markadan malzemelerim olsun.. şu gabriniyi çok merak ediyorum mesela...

gabrını kullanmadım mybelıne bılırım ama yumusak mybelıne ya ben mat sevıyorum ama sana yakışcak renklerı yazıyorum
Maybelline Color Sensational rujlardan 105 no,155 no,112,005,

ALLAH qüzelliqini bozmasın canım maşallah makyajıda cok quzel yapıyorsun benım o kadar malzeme var ama hiç beceremıyorum anca ruj sürebiliyorum vallahii kaydirigubbakcemile3

bebegım Allah razı olsun ıcımız guzel olsun dışımız elbet bozulacak zamanla...

canım lutfen burayı ve dıger puf nokta topıgımoı takıp et ıllakı ogrenır yapar ve bızle paylaşırsın umut edıyorumkı

rujların resımlerı kızlar bu reng okdr superkı anlatamam açık renklerı bana sevdıren ruj..cok guzel duruyor normalde...kokusu dokusu anlatılmaz bunun bıde 24 ayar altın içerenlerı var dıbıız düşer valla ben pahalı urun almam pekde ablam getırdı freeshoptan tahmınımce 50tl falandır
ys laurent

ysl+gloss+pur.jpg

flormar supershıne 525
mürdüm ıle mor rengı max factordekı mürdümle aynı kalıtede sayılır cok memnunum
6supershineruj.jpg

bu golden rose 05 nezmn sursem bu serıden herkes dudaklarıma odaklanıo hele gece nası parladını anlatamam cok yogun simli ıddıalı bakır renk
36596.jpg

golden rose 04 gloss bu ıddıanında otesınde bırglos mat kırmızının ustune nası durdugunu anlatamam

giris_lips.jpg

vişne cuurgunu bulamadım

ve bende duruşları

B]
not:rujlar gorundugunden yarım ton daha koyu resımde acık cıkmıs bırde dudak zemınım kırmızı ondan sızde daha guzel durabılır..

bırde parlak olanları mat aynı renk rujun ustune surdugnzde harıka sonuc alıyorsunuz
numaralar soldan saga sonra aşşaaa

alıntı olmasın litfennn

155.jpg
[/B]

miriana ...ben eyeliner ' i çekemiyorum sizin anlatmanıza rağmen yapamıyorumm...bana ayrıntılı anlata bilirmisiniz acaba????eyvahedigeldismile

X