- 25 Kasım 2009
- 2.038
- 0
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
süpersin mirim makyajsiz halini cok begendim, makyajli halinde bi baska güzel.... kisacasi beceriyosun bu isi ama en önemlisi de alt yapi var Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
butun makyajlarina bayildim tatlim biliyosun sen bu isi lenssiz ayni petek dincoze benzettim maasallah kendinde cok hossun ayni porselen bebekler gibisin Allah nazarlardan saklasin sekerim
kızlar dunkı makyajımı sıze eklıyorum soz verdgm gbı oncesı ve sonrası ıle bayanssulusmile
aslında daha bronzum ama gun ışıgından acık cıkmıs..kışınkı ten rengım gıbı cıkmışbilmiyorumkismile
neyse esas olan makyajımız..
fondotenımız yıne max factor lastıng
pudram ultra dıye bır marka cok ucuz tan ıtrıyattan aldım
gozaltı kapatıcım golden rose ruj şeklınde
rujum xylaurent manyak bır pembee kırmızı dudagımı tek kapıyan o
allıgım loreal şeftali ton hafıf bronzlukta verıyor..kaş kalemım organık kaydirigubbakcemile3
mgrosun ıcnden almıştımm
eyelıner -surme_flormar
rımelım guerlain
deişik bır rımel ben volumlulere alışıgım bu uzun gosterıo tane tane yapıyo...
fena deıl ama cok havalı bır ambalajı var..
RESIMLERIMDEN ALINTI YERINE SAYFA NO ILE SORU YADA FIKRILERINIZI YAZARSANIZ SEVINIRIM...KISACA RESMLERIDEN ALINTI ISTEMIYORUM BEBEKLER
olum insan kırmızı,kiraz gibi dudikleri olsun diye bi yerlerini yırtar,sende kırmızılığı gitsin diye uğraşıyosun:umursamaz:
makyajsız halin bile öyle güzelkiama makyajında her zamanki gibi pörfekto:lepi:
senin fondotenden alıcam kısmetse,havalar soğsundaaklinialirimsmile
yeni makyajlarını bekliyoruz bebeğim,bizi kendine hayran bırakıp arayı açıp özletmeolumunekankayizsmile
canını yırım gııızemuszemus
allıgım loreal şeftali ton hafıf bronzlukta verıyor..kaş kalemım organık
canim organik derken ? :)
cok begendim kas kalemini .. markasi nedir acaba :)
önerilerin için teşekkür ederim.gölgeli olsun demek istediğin resimleridekiler sanırım.makyaja gelince hangi tonlarda makyaj yapmalııyım sorun ona yönelikti birde göz altı kapatıcı ne almalıyım bir önerin varmi yardımın için saola.s.
resımlerdekı tonlar işte canım oyuzden resm koydum..ıkı resmıde deneyebılırsın kendınde..gözaltı kapatıcısı loreal yada golden rose alabılırsın..karıştrdıgım mıneral max factor dü..herhangı bır terocata yada pudra olabılır ışıltılı olsun vucut pudrası olmaz sanırım yuz ııcn olmalıbir sorum daha olacak sen makyaj yaparken fontoten ve pudrayı karıştırdın ilk sayfada bu pudra vücüt pudra normal vüct pudrasımı? ben flormar sıkılşatırılmış pudra diğerinide avondan almıştım foraway pudra sanırım o vücut pudrası,hiç kullnmadım. sen karıştırınca dahamı iyi oluyo ne önerirsin o konuda
RESIMLERIISTEK UZERINE TOPLADIM BUYRUN
[
tatlım bu iki resimde resmen şok oldum aynı petek dinçöze benziyorsun.tıpkısının aynısı gibi.estetiksiz petek..delikafaduldenkahverengi dalgalı saç sana çok yakışıyor veee bide bu renk ruj :asigim::asigim: lenssiz daha güzelsin bence.kahverengi göz forever:lepi:
[
tatlım bu iki resimde resmen şok oldum aynı petek dinçöze benziyorsun.tıpkısının aynısı gibi.estetiksiz petek..delikafaduldenkahverengi dalgalı saç sana çok yakışıyor veee bide bu renk ruj :asigim::asigim: lenssiz daha güzelsin bence.kahverengi göz forever:lepi:
konumuz sabitlendi..hayırlı olsun bebemmmhihoyyytyeni resimlerini ve paylaşımlarını 4 gözle:1shok:bekliyoruz:sm_cool:
bu guzel sozlere ne denırkı bebegımmm! ne guzel seyler yazmışsınn..ınan bazen resmlerımın hepsıını sıleyım dıyorum sonra sıze kıyamıyorum cunku paylaşmak guzel ...tesekkur ederım ılgıne gercekten...
kadın dedıgın kesınlıkle bakım ürünüdür..umarım hep bırlıkte guzel vakıt geçirirz...tum sayfalara bak bıtanem ıllakı işine yarar seyler bulacaksın..canım benım sevgılerr