Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

35. sayfadaki resimler için diyorum...

yaaa nasıl değişik hepsi birbirinden.. harikalar ama.. tebrik ediyorum tam bir kendi imaj maker'sın =))

çok beğendim :))

canım youtube dns ayarlarındandır googla youtube dns ayar yaz orda gosterıldıgı sekılde ayarlarını yap ozaman ızleyebılırsn

oyyh canım baktımda bi sürü bişeyler yapmak gerekiyor üşendim açıkçası...sadece dns ayarıyla olmuyormuş,host dosyası var onu indircende bilmem nerenin içine atacan falan yaparımda şimdi yapamıycam...

youtube a giriyorum ama videolar açılmıyo...oysaki daha bikaç hafta önce açılıyodu..baydı bu youtube da hee:bbo:

neyse sonra bakıcam cnm sözz

35. sayfadaki resimler için diyorum...

yaaa nasıl değişik hepsi birbirinden.. harikalar ama.. tebrik ediyorum tam bir kendi imaj maker'sın =))

çok beğendim :))

hihoyyytŞeniz tatlım benım tesekkurler oyle gorunuyorsam ordan ne mutlu bana bırgun hepınızı suslucem vurucam kırbacııı :jeyyar:

oyyh canım baktımda bi sürü bişeyler yapmak gerekiyor üşendim açıkçası...sadece dns ayarıyla olmuyormuş,host dosyası var onu indircende bilmem nerenin içine atacan falan yaparımda şimdi yapamıycam...

youtube a giriyorum ama videolar açılmıyo...oysaki daha bikaç hafta önce açılıyodu..baydı bu youtube da hee:bbo:

neyse sonra bakıcam cnm sözz
yok kız cok basıt aslındaaa host dosya falan gerek yok dns ayarlarındakı noları deiştrmen yeter

Dns Ayarları Nasıl Değiştirilir-Resimli Anlatım--Blogumdan.com

burdan bakabılırsn

hihoyyytŞeniz tatlım benım tesekkurler oyle gorunuyorsam ordan ne mutlu bana bırgun hepınızı suslucem vurucam kırbacııı :jeyyar:

yok kız cok basıt aslındaaa host dosya falan gerek yok dns ayarlarındakı noları deiştrmen yeter

Dns Ayarları Nasıl Değiştirilir-Resimli Anlatım--Blogumdan.com

burdan bakabılırsn

anam ben başka bi yerlerden baktım öyle bi sürü bişeyler anlatmışlar bende sadece dns ayarını yaptım olmadı....ama senin verdiğin linkte başkaymış yaptım oldu kuşummm tenk yuuuu:lepi:

izledimmmm...yan çektiğin ve birazda karanlık olduğu için pek bişi anlamadım yovrimbilmiyorumkismile

ama sen çok şekersinnn

yalnız resimleri alıntılamayın demişsin ama maşallah herkes alıntılamış:umursamaz:

Son düzenleme:
miriana tüm sayfalara baktım :) makyajsız çok güzelsin bence fondoten pudrayla cildini yorma. zaten yüzünde kapatılacak bir sorun yok ki :) bide ben senin lenssiz halini daha çok beğendim. simsiyah gözlerle o kadar güzel duruyorsun ki :)

anam ben başka bi yerlerden baktım öyle bi sürü bişeyler anlatmışlar bende sadece dns ayarını yaptım olmadı....ama senin verdiğin linkte başkaymış yaptım oldu kuşummm tenk yuuuu:lepi:

izledimmmm...yan çektiğin ve birazda karanlık olduğu için pek bişi anlamadım yovrimbilmiyorumkismile

ama sen çok şekersinnn

yalnız resimleri alıntılamayın demişsin ama maşallah herkes alıntılamış:umursamaz:
harıka olmasına cok sevındım hihoyyyt evet gezmeye gdıyordum brden aklıma geldı kaydettım yarın gunduz cok sıcak olmazsa hava cekıcem bebegım..evet maalesf alıntı olmasın dedıgım halde oluyor umarım yazımı gorenler edıtler ...sende cok şeker bişisındr emınım boshayallersmile
miriana tüm sayfalara baktım :) makyajsız çok güzelsin bence fondoten pudrayla cildini yorma. zaten yüzünde kapatılacak bir sorun yok ki :) bide ben senin lenssiz halini daha çok beğendim. simsiyah gözlerle o kadar güzel duruyorsun ki :)

guzelım tesekurlerŞeniz ben agır fondoten kullanmıyorum nohut kadar alıyorum bana yetıyor hemende temızlerım zaten...pudra cok kullanmam..sorun yo k evet ama makyajın butunlugu için şart ornegın far ıle allık pudrasz zemınde kötu duryo ole olunca mecbur tamamına suruyorumohaoldumsmile

sımsıyah gozlerıme cok ıltıfat gelmeye basladı hihoyyyt sevıyorum kara gozlerımı ama tabı lenslerımıde sengözlerimebaksanab

ben renkli gözleri çok severim hatta benim de lenslerim var ama sen kapkara gözlerinle gerçekten çok daha güzelsin :KK66: bide lenssiz daha küçük gösteriyorsen bence :)

ben hiç böyle düzgün makyaj yapamam valla makyaj da yetenek işi..
cok da güzel yapmıssın ama bence yogun göz makyajı ve dudak bir arada oldu mu abartı oluyor yani mesela dudagında dudak kaleminin renginde hafif pembe bir ruj olsa daha güzel olurdu..ben öyle yapıyorum dudağa ağırlık verdiysem gözleri hafif gözlere verdiysem dudağı daha dogal pastel tonlar kullanırımboshayallersmile

Enemmm o nasıl gözler oyle masallah,makyajsız halın daha bıle guzel desem ne dersın,makyaj teknıklerın cok ayrıntılı ve faydalı ozellıkle eye lıner surusune bayıldım,tesekkurler paylasım ıcın.

tek kelimeyle harikasın ellerine sağlık :nazar:
sanada :nazar: guzel yuregıne:kedi:

ben hiç böyle düzgün makyaj yapamam valla makyaj da yetenek işi..
cok da güzel yapmıssın ama bence yogun göz makyajı ve dudak bir arada oldu mu abartı oluyor yani mesela dudagında dudak kaleminin renginde hafif pembe bir ruj olsa daha güzel olurdu..ben öyle yapıyorum dudağa ağırlık verdiysem gözleri hafif gözlere verdiysem dudağı daha dogal pastel tonlar kullanırımboshayallersmile

bebişkom tum sayfalara baktınmı ozelıkle toplu makyajlarım 35 cı sayfada bırcogu yanı..ben ozel gun makyajı adı altında bunu açtım bırcok arkadasm bu konuda eleştrdı ama dedımya ben koyu eyelıner ve rımelle cok sevıyorum koyu ruju dudak zemınım kırmızı bana pek yakışmıo acık rujlar yınede o tarz makyajlarımda mevcut...ılk makyajımın amacı teknık gostermekdı tesekurler ılgınehihoyyyt

Enemmm o nasıl gözler oyle masallah,makyajsız halın daha bıle guzel desem ne dersın,makyaj teknıklerın cok ayrıntılı ve faydalı ozellıkle eye lıner surusune bayıldım,tesekkurler paylasım ıcın.

ılk resmdekıler lens bıtanem kendı gozum sıyah seklını begenırler genelde yerimseniben

umarım işine yaramıştır yakın zamanda sendende beklıyorumm
Petek Dinçöz'e benzetilmene şaşırdım.
Hiç alakası yok. bilmiyorumkismile

tatlım hosgeldınhihoyyyt petege ortaokuldan berı benzetılıyorum yanı kaşımı almadıgım makyajsız donemımden berı bende alakası yok dıyorum ama10 yıl olmuş hala benzeten var demekkı bıryerımız andırıyor..benı okdr cok kişiye benzetrlerkı oysa ben kendıme benzerım :jeyyar:

bak sık benzetıldıklerımı sayıyım
petek-turkan soray-sıbel can-tugba ekıncı-tugba buyukustun son gunlerde denız akkaya
bana kalırsa turkanla sıbel cana benzıyorum sadece esmer halım turkan lenslı halım sıbel sengözlerimebaksanab
nebılım hepsıde ısrarla gelıo bıcok kişiden herkesın görüşü işde benzetılınce noluosa arrtık bız turk mıletı severız bırını bırıne benzetmeyebuyrunnnnnnnnn

:1shok: Benzetilmedik insan kalmamış neredeyse.
Ama canım sen de binbir çeşit şekle giriyorsun. :)) Normal bu. :))
Renkli gözlü halin ve Sibel Can benzetmesi isabetli :KK66:

okdrda deıl :umursamaz: oyle kılıkdan kılıga bılerek gırmıyorum aslında yonlu bır yuzum var cabuk deişiyorum bundan olsa gerek optum senıboshayallersmile

Evet canım ben de onu demek istedim.
Sen her makyajda, her saçta farklı biri gibi görünebiliyorsun.
Herkeste böyle olmuyor.
Ben de öptümm... opuyorumnanaktan

Kızlar gecenın 2 sınde üşenmedım hazırladım tabı gece cekımlerı malum pek verımlı gecmıyor ama olsun onemlı olan nasıl olucagını bılmenız..
benım dudak zemınım kırmızı peçeteyle ıyıce sıldım..temız dudak zemınınızı onceden diş fırçası ıle fırçalayıp dolgun zemın hazırlayabılırsınz..

1 cı resım doğal hali
2.dudaklarımıza acık tonlarda bır pudrayı yedıyoruz kenarlar dahıl
3.ten rengı yada şeftali,açık pembe tonlarda yumusak dudak kalemımızı dudak konturunun dışına taşırarak sılık bır şekılde çiziyoruz..isteyen dudagın orta kısmınıda boyayabılır ben ortaya çizgı çektım..
4.açık tonlarda ister mat ıster nemlı rujumuzu guzelce yedırıyoruz..
5-ıstersek parlatıcı suruyoruz..
bu işlemden sonra ruj belırlı saatten sonra sılınırse kötu gorunum kalırmı dıyenler için
6. resmi çektim..gordugunuz gıbı silik halı bıle dolgun..umarım işinize yarar
bu arada ben pek açık tonlar kullanmıyorum bunu sızler için kullandım...
791.jpg

X