Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

valla ben senin kadar güzel olucam hiç makyaj yapmam
ama cok başarılısın bu konuda
eline sağlık

ne guzellıgı kızzzzsempatiksalakcinni aslında ben cogu zaman agır makyaj yapmıyorum mesela koyu far surmem hatta sadece pudra gecerım cogu zaman ama gozlerım ırı oldugundan eyelıner gosterıo fondotenıde makyaj prof olsun dıe suruyorum yanı aslında son donemde ıyıce sadeleştım sayılır tesekurler bıtanem
Ayy yukardaki fotoda kuzenime çok benzemişsin ama onun gözler lens değil.
Herkes lens sanıyor ama...

oylemı merak ettım onu..selam soyle olumunekankayizsmile

şu sexiliğe bakarmısınız:1shok:waaaaaawwwwaklinialirimsmile
ama lenslerini sevmedim miri:sinifsinif:hiç takmasan inan çok daha mükemmel olucak,yada başka lens taksanyerimsenibenbunları hiç sevmiyorum:umursamaz:

maşallah güzelime benim:nazar:makyajında imajında süper..bayıldım:nazar:

onları sadece gece takıom bebegım zaten.oda 2 haftada 1 falan...artık hep dogal lens takıyormm..en usttekı akua mesela koyu ama guzel onu begenmedınmı bu arada tesekur ederım demek dagınıkda sexıyım sempatiksalakcinni

xylaurent gloss-cecıle gloss ve golden rose parlatıcı..en baştakının kokusu harıka hedıye geldı cok hoş bı renk..pahalıdır ama.cecıle 2 tlye aldım cosmetıcadan bırkac rengı vardı bununde rengı hoş yogun..parlatıcıda cok kalın dokulu deıl guzel.

v6rrqo.jpg

buda clarins marka freeshoptan pahalı ama cok guzel bır urun..sedeflı ışıltılı bronz pudra
2uohrvp.jpg

buda caldıonun yenı kokusu zen kesınlıkle denemelısınız

25a7odk.jpg

öffffffffff bacıya bakk akannehir bi adriana lima gördüm sankim maşşşşşşallaaahhhakannehir
çok resim koyma buraya sen bacım nazar değer yav bu kadar güzelliğe valla iltifat etmiom ciddiyim

oo çoktan oy verdim ben ona. yorum yapmıyom pek ama bu makyaj yarışmalarını hiç kaçırmam :))

allahımmmm allahımmmmm mükemmell sempatiksalakcinni daha henüz 1.sayfadayım.lensl almıyım bi zararı falan olur rahat edeme diyordummmmm taa kiiii seni görene kadar.aşık oldum öldüm bittim.opuyorumnanaktan bizide bilgilerinden esirgemedigin için tesekkürlerr :sm_cool:

bunu söyledğin iyi oldu cnm saol almayı düşünüyordum.peki ne önerirsin lens olarak? mavi istiyorum gözlerim seninkinin aynısı a.s.

Canım bütün fotoğraflarına baktımda lenssiz gözlerin harika duruyor iri iri ve makyajlarla Türkan Şoray gibi olmuş..
Ama son koyduğun açık mavi lensi hiç beğenmedim kusura bakma..
Kendi gözlerin sıcacık bakıyor en güzeli onlar...

:KK3:
bunu söyledğin iyi oldu cnm saol almayı düşünüyordum.peki ne önerirsin lens olarak? mavi istiyorum gözlerim seninkinin aynısı a.s.

canım benım begendıgım mavı lensler bırazcık pahalı ..eger damar problemı etmezsen boush lomb green ocean var ıddıalı bı renktır bakarsın..hem fıyat pahalı deıl lens market comdan ıncele

Canım bütün fotoğraflarına baktımda lenssiz gözlerin harika duruyor iri iri ve makyajlarla Türkan Şoray gibi olmuş..
Ama son koyduğun açık mavi lensi hiç beğenmedim kusura bakma..
Kendi gözlerin sıcacık bakıyor en güzeli onlar...
o kadına benzemek hhosuma gdıyorsempatiksalakcinni o mavı lensı sadece gece ve fto cekımlerınde kullanıyorum arada :1ninca:
Hımm bu arada saçlarda harika maşallah canım:)
saç saç deıl supurge benım zencı sacı gbı gur ve kalın guclubacismile tısekkurlerrrrrrrrrrrr

X