Resimli Kullandığımız En Güzel Parfümleri Paylaşalım

ben allure canel ı merak ettım ıcerıı hakkında yorum yazacak varmı bırde armanı she

armani she cok güzel. ilk sıktıgın zaman ciceksi ve bahartlı gibi kokuyor ama yogun ve bayıcı sekilde degil.biraz kaldıgı zaman ise vanilyali soft bir koku kalıyor tende.cok güzel kokusu.begenmeyen olmadı şimdiye kadar.şiseside rahat kırılacakmı derdin yok at çantana gez dolaş :kahve:

benımde vazgecılmezım jean paul ama gunduz ıcın agır bır parfum o yuzden hugo ve l'occıtane yenı favorılerım tavsıye ederım..

Son düzenleyen: Moderatör:
yenilerim...ikisi arasında kararsız kalmıştım.nefsime hakim olmadım ikisinide aldım. :asigim::asigim:

suanda ilk aklima gelen parfümlerim..günlük kullandigim bikac taneside ck one,gucci ve escada var..
onlarida bi ara eklerim

cucu-pete armani code ve hypnose benim sevdiğim kokulardan :asigim:
bu zamana kadar armani diamonds un kokusuna bakmadım
tarif edebilirmisin biraz
:uhm:

HANGİSİ DAHA GÜZEL GURBİK delikafadulden

aşk bocugu 212 sexy görünce atladım hemen soruya
şuan kullandığım ve herkesin sorduğu bir parfüm :hooray:
ben derim ki farkedilmek istersen sexy,daha masum ferah kokmak istersen 212 klasik

HANGİSİ DAHA GÜZEL GURBİK delikafadulden

canım 212 pudralı masum bır koku ama 212 sexy bıraz daha yogun aılımlı bır kok ama ıkısıde aman aman degıl bana ore urbıkte ıddalı parfum seven bır arkadasımız onada hafıf gelır bunlar tahmınımce dımı gurbıkmirmirmirmir

ORıFLAME GıORDANı WHıTE GOLD EDP
50 ML
ZERAFETıN SıMGESı YASEMıN VE HANIMELı FERAHLIĞI ıLE BAŞLAYAN,
ARDINDAN MıSK VE VANıLYANIN ELEGAN ŞıPRE KOKUSUNU ANIMSATAN GıZEMLı YOLCULUĞUN ÇARPICI PARFÜMÜ

kızlar sıktıgımda kokusunu herkesın sorabılecegı bı parfumum olmadı henuz tavsıye beklıyorum ayrıca fıyat bılgısı olsun cok pahalı olmasın calısmıyorum alamam suan fıkır beklıyorum resımlı olsun olabılırse nerden alabılırım falan bıleyım dımı ama)))

Ben genelde avonun parfümlerini kullanıyorum kızlar...
İndirime girdiği zaman alıyorum, zaten diğerleri çok pahalı kıyamıyorum o kadar paraya...

kızlar sıktıgımda kokusunu herkesın sorabılecegı bı parfumum olmadı henuz tavsıye beklıyorum ayrıca fıyat bılgısı olsun cok pahalı olmasın calısmıyorum alamam suan fıkır beklıyorum resımlı olsun olabılırse nerden alabılırım falan bıleyım dımı ama)))

Selin sana uygun fiyatlı ve hoş kokulu bir tane önereyim canım...
Marketten çok beğenerek almıştım, yanlış hatırlamıyorsam 23 tl di fiyatı...
Eşiminde çok hoşuna gitti... :asigim:
Kokusu bana göre kalıcı, çoğu arkadaşım adını sormuştur...
Bunlardan renk renk farklı kokularda yapmışlar, pembeli morlu olanını görürsen bir yerde mutlaka kokusuna bak derim...:eek:
BKVM32105_780.jpg

X