Resimli Kullandığımız En Güzel Parfümleri Paylaşalım

yukarıdaki listeden bi parfum kullanmak hata olur.. çünkü çok popüler.. herkeste var

42 tane parfüm ismi olan bir listeden parfüm kullanmak hata diyorsunuz ilginç geldi. elbet popüler olan parfümler olacak. tene yakışıyorlar, kalıcılar,verdiğiniz paraya değiyor haliyle de popüler oluyorlar. parfümün isminin ve kokusunun çok duyulması değildir bence tercih edilme sebebi tene yakışmasıdır . nacizane fikrim. armani she mesela, çok kişi kullanıyor ama ben kendime çok yakıştıyorum vaz mı geçeyim yani şimdi..

kişisel tercihtir bu... daha gizemli ve bilinmeyen bi parfüm olması çok daha cazip bence... hatta kişiye özel tasarım bile yapılıyor parfümde... ve o parfüm yalnız sizde oluyor..

chloe-parfum1.jpg
Midnight%20Poison%20Dior%20Parfum%20Extrait.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
resmi koyup bırakmayın.. parfümlerinizi yorumlayın .. nasıl koktuklarını.. memnuniyet derecenizi vs..vereliniortak

ben parfüm arıyorum.esmerim,fresh,günlük yazın kullanmak için ağır olmayan bir parfüm tavsiye edebilecek olan varmı acaba bana ? hoşuma giden kokuları söyleyim belki yardımı olur;yasemin,hanımeli vede çikolata kokusu çok hoşuma gidiyor.hatta yalnızca yasemin çiçeği kokulu bir parfüm biliyorsanız hemen koşup alcam :1rolleyes: parfümerilerden çok araştırdım fakat bir iki koku deneyince birbirine karışıyor ve burnum algılayamadığından hüsranla çıkıyorum hep. mafoldumben şu zavallı kardeşceyzinize yardımcı olursanız çoook sevinirim.a.s.

ben parfüm arıyorum.esmerim,fresh,günlük yazın kullanmak için ağır olmayan bir parfüm tavsiye edebilecek olan varmı acaba bana ? hoşuma giden kokuları söyleyim belki yardımı olur;yasemin,hanımeli vede çikolata kokusu çok hoşuma gidiyor.hatta yalnızca yasemin çiçeği kokulu bir parfüm biliyorsanız hemen koşup alcam :1rolleyes: parfümerilerden çok araştırdım fakat bir iki koku deneyince birbirine karışıyor ve burnum algılayamadığından hüsranla çıkıyorum hep. mafoldumben şu zavallı kardeşceyzinize yardımcı olursanız çoook sevinirim.a.s.

yaseminmiydi hnımelimiydi tam hatırlamıyorum ama body shopta var 30 tl direk zaten böyle bi koku istiyorum dersen verirler hemen

body shop'un bir tane zambak kokusu var(aqua lily) fresh birşey ve de yasemin kokan var neroli jasmin ama bunun kokusunu bilmiyorum..

avonun rare gold diye bi parfümü var. Tam bi çiçek kokusu. Resmen hanımeli ve yasemin kokuyo kesinlikle tam aradığın koku.

çok güzel parfümlerin.. alien pure poison nasıl kokular.. en beğendiklerin hangilewri.. yorumlarmısın hepsını

teşekkürlera.s en beğendiğim hayatımın parfümü diyebileceğim parfümdür alien.hiçbir parfüme değişmem onu. ilk koklamamda beni çarpan bir parfümdür.odunsu ve ciceksi olmasına ragmen ferah bir kokudur bence.cok kalıcıdır.bir toplulukta dikkat cekecek kadar güclü ve degişik oldugunu düsünüyorum.şişesi ametist tasından yapılmıs stresi alıyormus hergün mutlaka dokunuyorum.mutlaka deneyin...:asigim::asigim:

pure poison ciceksi bir koku.o da cok kalıcı.poisonlar içinde en hafifi ve rahat kullanılabilir olanıdır bence.güzel ama vazgecilmez bir koku degil.

armani she ise cok güzel bir koku hafif vanilyalı kokuyor.erkek arkadasım cok begeniyor bu kokuyu.yiyesi geliyor insanın kokladıkca.tavsiye ediyorum.

burberry touch.kaliteli bir koku.kokladıgım zaman zambak ve yagmur kokusunu hissediyorum.ve kalıcılıgıda iyi.

organza.cok kalıcı bir koku.etkisini gün boyu hissettiriyor yogun cicek kokusu var hafifleyince pudramsı kokuyor gibi geliyor bana.ama birazcık kadınsı bir koku.gecelere uygun

avonun kini begenmiyorum:1no2:

CALVıN CLEAN Euphoria
522366_fpx.tif

Lolita Lempicka edp
Anason ve çiçek özelerinin ferahlığını taşıyan parfüm, canlılık, duygusallık, parıltı ve şehveti yansıtıyor.

Lolita Lempicka L DE
Efsane parfüm oluyor... Tehlikeli derecede dişi, güzel ve vahşi. Özgür, saf, büyüleyici, elde edilmesi zor ve çekici. L de Lolita Lempicka, acı portakal kokusu ile güneşli ve neşeli notalarını, tarçının baharatlı notaları takip ediyor. Vanilya özü ve ağaçsı notalarla tamamlanıyor. Deniz kızı miskin muhteşem kokusunu teninde hissediyor. Cildi kurutulmuş çiçeklerin tuzlu öpücüğünde ürperiyor...

be delicious
156027_fpx.tif

simdilik aklıma gelenler bunlar

ilk ikisi kışın idael be deliciousu gecen yaz kullanmıştım

Son düzenleyen: Moderatör:
X