Resimli Kullandığımız En Güzel Parfümleri Paylaşalım

yenidosya752.jpg

kızlar bende şu an bu parfümlerimi kullanıyorum

sağdan kırmız olan hugo boss deep red; gio;lancester black (bu çok hoş tavsiye ederim çiçek kokusu sevenler için tabi) en sondakide avondan almıştım arada odama sıkıyorum:))))))

hihoyyytArkaslar resimler yüklendimi bilmiyorum bunlari internetten siparis ettim marka degil yalniz ucuz parfüm bunlar ama siseleri cok hos geldi bana.Gelince bakacagim kokulari nasil nekadar dayaniyor size ayrica bildirecegim...

Eklentiler

• $2525Woman.jpg
    $2525Woman.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 59
  • $MidnightFlower.jpg
    $MidnightFlower.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $ShapeOfHeart.jpg
    $ShapeOfHeart.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 101
Buda hindistan cevizli bunu siparis etmedim kokularini begenirsem bunuda edecegim.Bazi arkadaslar soruyordu bilgi olsun diye ekledim bunu....

Eklentiler

• $Coconut.jpg
    $Coconut.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 83
Kizlar bunlarda benim internetten buldugum ucuz parfümler birkacini siparis ettim kokularini deneyince size yazacagim.

37 yaşındayım kuzenim dış hatlarda hostesti 18-19 yaşımda orjinal parfümler kullanmaya başladım hihoyyyt bi çek yatımız vardı içi benim parfümlerimle doluydu ve şunu anladım parfüm çok göreceli bi şey tene zevke kullanacağınız yere ve zamana göre o kadar değişiyor ki bu konuda çok konuşabilirim derseniz ki en iyi parfüm en iyi koku hangisi sıktığınız zaman kendinizi özel hissettiğiniz parfüm sizin için en iyi en doğru olandır özel davetlerde chanel 5 bvlgari rose essentielle dune vazgeçilmezimdir kendimi çok sexsi hissederim

romance ..senın parfum kulturun bayaaa zengındır o zaman.. deneyım ve yorumlarını paylasırmısın kullandıgın dıger parfumler hakında..:dilcikar:

37 yaşındayım kuzenim dış hatlarda hostesti 18-19 yaşımda orjinal parfümler kullanmaya başladım hihoyyyt bi çek yatımız vardı içi benim parfümlerimle doluydu ve şunu anladım parfüm çok göreceli bi şey tene zevke kullanacağınız yere ve zamana göre o kadar değişiyor ki bu konuda çok konuşabilirim derseniz ki en iyi parfüm en iyi koku hangisi sıktığınız zaman kendinizi özel hissettiğiniz parfüm sizin için en iyi en doğru olandır özel davetlerde chanel 5 bvlgari rose essentielle dune vazgeçilmezimdir kendimi çok sexsi hissederim

romance ..senın parfum kulturun bayaaa zengındır o zaman.. deneyım ve yorumlarını paylasırmısın kullandıgın dıger parfumler hakında..
:içelim:

sordum yukarda okuyabilirsin... romance parfüm konusunda yorumlarını paylaş dedmiştim..ama ortalarda yok

sordum yukarda okuyabilirsin... romance parfüm konusunda yorumlarını paylaş dedmiştim..ama ortalarda yok

Tamam da hangi parfumu merak ediyorsun nasil bir koku istiyorsun,
butun hepsini saysin mi?

Guzel kokan ve genelde herkes tarafindan begenilen parfumler:

Chanel Chance
Chanel Allure
Chanel Maidemoiselle
Chanel No5 (herkeste guzel kokmuyor ama)
[SIZE=-1]Emporio Armani She
Emporio Armani Diamonds
[/SIZE]
[SIZE=-1]Giorgio Armani Seni[/SIZE][SIZE=-1]
[/SIZE]
Armani Code (biraz agir gelebilir)
Cacharel Noa
Cacharel Gloria
Cacharel Amor Amor
Dior J'adore
Dior Midnight poison (biraz agir bir koku)
Dior Addict (hafif agir bir koku buda)
[SIZE=-1]
Ralp Lauren Romance
Ralp by Ralp Lauren
Dolce & Gabbana Light Blue
Dolce & Gabbana the One
Davidoff Cool Water
Jill Sander Sun
Burberry Brit
Guccy Rush
Guccy Flora[/SIZE]

Guccy by Guccy
Guccy Envy me
Jean Paul Gaultier
[SIZE=-1]MaDame [/SIZE]
Jean Paul Gaultier Classique
Escada Ocean Lounge
Escada Magnetism
Issey Miyake L'Eau D'Issey
Givenchy Absolutely Irresistible (Behlul'un Bihtere verdigi parfum)
Thierry Mugler - Angel
Thierry Mugler - Wish
Lancome Hypnose
Lancome Miracle
Lancome Hypnose
Lancome Tresor
Hugo Boss Hugo Woman
Hugo Boss Femme
Hugo Boss Deep Red
Juicy Couture

Burberry Brit

X