- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.034
- 35
- Konu Sahibi yaseminnnnn
for awey tek geçerim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dior addict nasıl
bugünn bundann sıktımm çokk piss kokuyorr buuu
bana öylee geldii
bugünn bundann sıktımm çokk piss kokuyorr buuu
bana öylee geldii
Ahhh ahh hyonose demeyin bana. Bir gün banyodan çıktım hastaneye gideceğim. Şişenin dibinde de az bir şey kalmış. Bitsin diye hepsini sıktım. O gün hayatımdaki en kötü günlerdendir. Yolda işittiğim hakaretin haddi hesabı yok. Hastanede öyle yanımdakiler gözümün içine baka baka öğğ diyip yanımdan kaçıyor. İnanın tuvalete kaçtım. Üzerimden kokuyu çıkartmaya çalıştım. Bir de tanıdık birine den geldim. Eve varana kadar çektiğimi ben bilirim. Artık hypnosun yanından geçmem. Bu tür kokular illaki kullanılacaksa bir fıstan fazlası sıkılmamalı. Dayak yiyecektim nerdeyse. İnanın abartmıyorum. Bunalıma girdim resmen
senağlama
bulgarı nasıl bir koku canım ? kalıcı mı?
Bilgisii olan arkadaşladann yardımm istiyorummm lütfenn
Güzel sexy kokann bir parfümm arıyorummmmm
Parfümm formuydann okudumm kadarıylaaa armani she çokk övülmüşş ama benimm bulunduğumm yerdee onuu bulamadımmm armani code ve armani mania var
2si arasında kaldım hangisi daha güzell ve etkileyicii
2sinide almış olsamm acabaa aynıı tarzz parfümemii paraa vermişş olurumm kızlarr
kızlar benim kadar çok parfüm düşkünlüğü olan varmıdır aranızda bilmem
kapaksız olanlar tester olarak aldıklarım ama cidden orjinaller
asla sahte ya da doldurma kullanamıyorum ben ya
bazı arkadaşlarımda duyuyorum çok beğeniyorum dp den falan alıyolarmış,ama benim içimi bulandırıyo, yağlı ve ağır geliyo, biraz hasssas ve alerjik olduğumdan olabilirmi bilmiyorum
sakın demeyin bu kız manyakmı ki yada çok mu zengin ki doldurmuş bu kadar parfümü evine; hayır ikiside değil, bazılarını free shoptan aldırdım, bazılarını eşimin arkadaşı getirtip satıyo, bazılarıda hediye gelmişti
merak ettiğiniz olursa, cevap veririm parfümlerle ilgili
bununda sisesi cok guzelmis ya
a.s
ben parfüm arıyorum.esmerim,fresh,günlük yazın kullanmak için ağır olmayan bir parfüm tavsiye edebilecek olan varmı acaba bana ? hoşuma giden kokuları söyleyim belki yardımı olur;yasemin,hanımeli vede çikolata kokusu çok hoşuma gidiyor.hatta yalnızca yasemin çiçeği kokulu bir parfüm biliyorsanız hemen koşup alcam :1rolleyes: parfümerilerden çok araştırdım fakat bir iki koku deneyince birbirine karışıyor ve burnum algılayamadığından hüsranla çıkıyorum hep. mafoldumben şu zavallı kardeşceyzinize yardımcı olursanız çoook sevinirim.a.s.