Resimli Kullandığımız En Güzel Parfümleri Paylaşalım

bugünn bundann sıktımm çokk piss kokuyorr buuu
bana öylee geldii

bu kokuyu bilmiyorum ama bende dior un midnight ını denemek için sıkmıştım iğrenç ötesi kötü idi, bunu alan varmı acaba diye çok söylenmiştim midem bulandıkçasengözlerimebaksanab:umursamaz::sinifsinif:CADIARZU:nazar:

bugünn bundann sıktımm çokk piss kokuyorr buuu
bana öylee geldii

Ahhh ahh hyonose demeyin bana. Bir gün banyodan çıktım hastaneye gideceğim. Şişenin dibinde de az bir şey kalmış. Bitsin diye hepsini sıktım. O gün hayatımdaki en kötü günlerdendir. Yolda işittiğim hakaretin haddi hesabı yok. Hastanede öyle yanımdakiler gözümün içine baka baka öğğ diyip yanımdan kaçıyor. İnanın tuvalete kaçtım. Üzerimden kokuyu çıkartmaya çalıştım. Bir de tanıdık birine den geldim. Eve varana kadar çektiğimi ben bilirim. Artık hypnosun yanından geçmem. Bu tür kokular illaki kullanılacaksa bir fıstan fazlası sıkılmamalı. Dayak yiyecektim nerdeyse. İnanın abartmıyorum. Bunalıma girdim resmen
senağlama

Ahhh ahh hyonose demeyin bana. Bir gün banyodan çıktım hastaneye gideceğim. Şişenin dibinde de az bir şey kalmış. Bitsin diye hepsini sıktım. O gün hayatımdaki en kötü günlerdendir. Yolda işittiğim hakaretin haddi hesabı yok. Hastanede öyle yanımdakiler gözümün içine baka baka öğğ diyip yanımdan kaçıyor. İnanın tuvalete kaçtım. Üzerimden kokuyu çıkartmaya çalıştım. Bir de tanıdık birine den geldim. Eve varana kadar çektiğimi ben bilirim. Artık hypnosun yanından geçmem. Bu tür kokular illaki kullanılacaksa bir fıstan fazlası sıkılmamalı. Dayak yiyecektim nerdeyse. İnanın abartmıyorum. Bunalıma girdim resmen
senağlama

ay cok kötü olmş canım yaaa mafoldumben mafoldumben

kızlar benim kadar çok parfüm düşkünlüğü olan varmıdır aranızda bilmem
kapaksız olanlar tester olarak aldıklarım ama cidden orjinaller
asla sahte ya da doldurma kullanamıyorum ben ya
bazı arkadaşlarımda duyuyorum çok beğeniyorum dp den falan alıyolarmış,ama benim içimi bulandırıyo, yağlı ve ağır geliyo, biraz hasssas ve alerjik olduğumdan olabilirmi bilmiyorum

sakın demeyin bu kız manyakmı ki yada çok mu zengin ki doldurmuş bu kadar parfümü evine; hayır ikiside değil, bazılarını free shoptan aldırdım, bazılarını eşimin arkadaşı getirtip satıyo, bazılarıda hediye gelmişti

merak ettiğiniz olursa, cevap veririm parfümlerle ilgili

Son düzenleme:
Bilgisii olan arkadaşladann yardımm istiyorummm lütfenn
Güzel sexy kokann bir parfümm arıyorummmmm
Parfümm formuydann okudumm kadarıylaaa armani she çokk övülmüşş ama benimm bulunduğumm yerdee onuu bulamadımmm armani code ve armani mania var
2si arasında kaldım hangisi daha güzell ve etkileyicii
2sinide almış olsamm acabaa aynıı tarzz parfümemii paraa vermişş olurumm kızlarr

kesinlikle armani mania almani tavsiye ederim!!!

kızlar benim kadar çok parfüm düşkünlüğü olan varmıdır aranızda bilmem
kapaksız olanlar tester olarak aldıklarım ama cidden orjinaller
asla sahte ya da doldurma kullanamıyorum ben ya
bazı arkadaşlarımda duyuyorum çok beğeniyorum dp den falan alıyolarmış,ama benim içimi bulandırıyo, yağlı ve ağır geliyo, biraz hasssas ve alerjik olduğumdan olabilirmi bilmiyorum

sakın demeyin bu kız manyakmı ki yada çok mu zengin ki doldurmuş bu kadar parfümü evine; hayır ikiside değil, bazılarını free shoptan aldırdım, bazılarını eşimin arkadaşı getirtip satıyo, bazılarıda hediye gelmişti

merak ettiğiniz olursa, cevap veririm parfümlerle ilgili

ayni bende nasil ustesinden gelebilirim bu huyumun diye dusunuyordum , seni bilmem ama ben hic memnun degilim bu huyumdan , bu parfum krem felan meraki:sinifsinif: ustelik pahali bir merak :kedi:

erkeklerin dikatini cekmemten hic hoslanmam ama bir kadin parfummu sormussa cok seviniyorum :kedi: kesin cok guzel parfumdur , bir kadin diger bir kadina cok zor iltifat eder:umursamaz: kaydirigubbakcemile2

şişesi mükemmel kokusunuda çok beğeniyorum
hediye geldi bana çok beğendim buna devam edicem

Son düzenleyen: Moderatör:
156027_fpx.tif

bayılıyorum bu parfüme.elma elma çok güzel kokuyo miss gibi.şişesi de elma kaydirigubbakcemile3

ben parfüm arıyorum.esmerim,fresh,günlük yazın kullanmak için ağır olmayan bir parfüm tavsiye edebilecek olan varmı acaba bana ? hoşuma giden kokuları söyleyim belki yardımı olur;yasemin,hanımeli vede çikolata kokusu çok hoşuma gidiyor.hatta yalnızca yasemin çiçeği kokulu bir parfüm biliyorsanız hemen koşup alcam :1rolleyes: parfümerilerden çok araştırdım fakat bir iki koku deneyince birbirine karışıyor ve burnum algılayamadığından hüsranla çıkıyorum hep. mafoldumben şu zavallı kardeşceyzinize yardımcı olursanız çoook sevinirim.a.s.

canim yves rocher de yasemin kokulu bir parfum var ve dehset kokuyor yeni bitirdim bir sise tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5

pr_01_49710_min.jpg
Burberry_weekend_100_women_02.jpg

bende burberrys weekend i ve avonun ungaro for her parfumunu cok begenerek kullanıyorum arkadaslar denemenizi tavsiye ederimsositososito

Son düzenleme:
bunlar da benimkiler kızlarzemuszemus
pink sugar'ı sevemedim:sinifsinif:
fantasy'm bugün geldi kokusuna bayıldımopuyorumnanaktan
jill sander'de çok güzel ve çekici:kedi:KK43:takas da melix cim den geldiopuyorumnanaktan)
(bu arada reklam da yapayım kızlar beğenmediğiniz ya da sıkıldığınız parfümleriniz varsa bekleriz yanizemuszemus http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-parfumleri/304218-kullanmadigimiz-parfumleri-takas-yapalim.html)
she fix zaten
bvlgarı de aldığım gibi duruyor:1ninca:
wish of happiness turunçgil kokusu fena değil
kaydirigubbakcemile2

X