Resimli hamilelik ve dogum hikayem

Konunuz baya eskiymiş şu altta öneri konular mı nedir oradan çıktı karşıma Konunuz şimdi oğlunuz 3 yaşında olmuş bile Rabbim size bağışlasın.. O kadar duygulandım ki okurken ağlaya ağlaya okudum.. O yaşadığınız korkularınız, kaybetme duygunuz ve Allah'a şükürleriniz bana çok tanıdık geldi içimdeki hisler..Bende 18 haftalık bebeğimi kaybettim.. Bahsettiğiniz o otoparktaki "eve 3 kişi dönme" dileğiniz varya benimde tek isteğim bu şimdi.. Çünkü bende 4.5 aylık bebeğimi ölü olarak normal doğumla doğurup doğumhaneden kalbi acıyla eli boş çıkmış annelerdenim maalesef.. Lohusa olupda eve 2 kişi dönenlerdenim.. Şimdi çok şükür yine hamileyim inşallah bende sağlıkla alırım kucağıma da böyle sizin gibi anlatacak güzel bir hikayem olur.. Rabbim isteyen herkese de nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

allah sabir versin kaybetme korkusu cok kotu bir duygu gercekten insallah tez vakitte saglikla alirsiniz kucaginiza burda sizin hikayenizi de okuruz

evet cok sukur oglum 3 yasini doldurdu, annelik endise demekmis, hamile kaldigim gunden bu gune grcen yaklasik 4 yilda bir saniye bile kaybetme endisem yok olmadi hala gozunun icine bakiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…