Resimli hamilelik ve dogum hikayem

Zorluklari da guzel inanin:)

Ben kan pihtilasmasi yuzunden hamile kaldigimi ogrendigim gunden doguma kdar gobekten kan sulandirici igne yaptim hergun ayni saatte. Tum igne enjektorlerini sakladim ve bir cerceveye doldurup oglumun odasina astim. 270 enjektor... sirf bir gun uykusuz kaldigimda yoruldugumda "of oglum " dedigimde cerceveye bakip "oflama sen bu gunleri yasamak icin neler cektin" diyebilmek icin kendime... hamilelik zorlastikca daha da anne hissettim kendimi, iyi ki laylaylom gecmedi surecim diyorum simdi, bak gecenin 3 unde uyanip bu saate kdar ayakta tuttu beni, sukurler olsun uyanik olma sebebim var diyorum sadece...

Guzel bir hamileliginiz olsun insallah, ama sikintilar olursa da sizi daha guclendirecegini unutmayin dogum sonrasi icin...

Bu arada cercevenin de bir resmini yuklemek istedim:)

Eki Görüntüle 2061170
Çok anlamlı olmuş gerçekten :) Kavuşmak için çektiğiniz zorluklar dünyanın en büyük zenginliğini vermiş size yokluğuyla uğraşmaktan okadar yoruldum ki güçsüz hissediyorum kendimi o hayırlısıyla gelsin sağlıklı bir şekilde çünkü gerçekten tüm gücüm bitmiş gibi hissediyorum kendimi

Demeyin oyle, benim yasadigim kesinlikle bir mucize, rabbim nasip ettigi vakit sizde yasayacaksiniz mucizenizi emin olun

Evladiniza kavusmaniza cok sevindim rabbim upuzun omurler versin insallah gule gule buyutun.
Benim de evladim öldü hatirlarsiniz belki size sormak istedigim ilk kaybinizi dogum esnasinda hic hatirlamadiniz mi duygulariniz nasildi belki cok kaba sordum cok ozur dilerim sizden ancak ben de yeni bir bebek istedigim kadar bazen hic istemiyorum ben ölen oglumu istiyordum diyorum ve sanki olursa yeni bir bebegim hic sevmeyecek istemeyecek gibi geliyor bana ...
O nedenle siz hic bahsetmemissiniz ama ben sormak istedim şu an bile evladiniza bakarken hic diger kaybinizi hatirliyor musunuz veya nasil bir duygu yasadiniz ... nolur hakkinizi helal edin cok özelinizi sordum

Hatirlamaz olur muyum? Ustelik o bana her saniye kendini hatirlatti...

Soyle anlatayim, dogumdan onceki son kontrolumdu, hastaneye gittik doktorum dogumhaneye gel dedi,dogum yaptiriyormus odasinda degilmis burda muayene edeyim bugun dedi. tesaduf ki o gun kurtajimin yildonumuydu, dogumhaneye girdik ve kurtaj oldugum odada beni muayene etti, bir yil sonra ayni gun ayni masaya yine yatmistim...

Kurtaj da kaldigim odanin hemen yanindaki oda dogum odamdi.ayni oda musait olsaydi onu tutmak isterdim aslinda, fakat oda doluydu yanindaki odayi tutmak zorunsa kaldim... ayni hemsireler yine damar yolumu actilar... yani bir yil sonra ayni zamanlarda her adimda hissettirdi kaybettigim evladim bana varligini... ben her gece uyumadan onun icin de dua ediyorum zaten, onu hic unutmadim hic cikmadi aklimdan... ama nasil anne kac evladi olursa olsun birbirinden ayirmiyorsa sende onu daha cok bunu daha cok gibi bir sevgi kiyasina girmiyorsun.

Allah yardimcimiz olsun ne guzel evladiniza kavustunuz rabbim bizlerede nasip etsin insallah.
Sizde gule gule buyutun evladinizi.
Yalniz benim durumum biraz farkli 39 haftalik kaybettim bebegimi ve ondan baska hic bir sey istemiyorum sanirim yeni bir bebegi de sadece babasi icin istiyorum ...yeni bir bebek benim icin yavruma haksizlik sanki

Sizin durumunuz tabiki cok daha zor ama oyle dusunmeyin sakin. O ebeginiz yasasaydi baska kardesleri olsaydi ona haksizlik ettiginizi dusunecek miydiniz yine de?

Ustelik sizde cok iyi bilirsiniz ki cift cizgiyi gordugunuz anda siz bir annesiniz ve bebeginizle duygusal bag kuruyor onun icin yasiyorsunuz artik. Haftalar ilerledikce paylasim artiyor ama inanin sevgi artmiyor... bir evladin icinde oldugu fikri basli basina bir ask zaten...

Rabbim tez vakitte insallah nasip etsin sizede... kaybetme nedeniniz neydi? 39. Haftada?

Evet dogru haklisiniz ama ben evladimi dogumuna gunler vardi kaybettim. Dr hatasi mi diyelim yoksa ömrů o kadar mis mi ömrů o kadarmis demeyi ve teslim olmayi yegliyorum artik ama biliyorum ki benim evladimin iki eli o dr un yakasinda daima...
Kaybetme nedenim cook en basit 37 haftada evladim 34 haftalik gorunuyor ve 34 hafta yaziyor ama ben 37 hafta calisamaz raporu almisim gibi... cok sistim her yerim ama dr hic bir seyin yok dedi gonderdi beni evime agrin olursa gel dedi mesela... bazen diliniz gozunuz tutuluyor ve hic bir sey goremiyorsunuz anne olarak ben goremedim rabbim gostermedi... her seyi hazirdi cantasi dahi oyle kaldi evimizde... ben bunca yasanmislik ozlem ve hasretten sonra nasil yeni bir bebegi benim bile olsa nasil annelik yapabilirim hic bilmiyorum tek bildigim onun da yasamaya hakki vardi...

Cok zor gercekten rabbim tekrae yasatmasin basiniz sagolsun

Cok guzel hikayeniz. Allah anali babali buyutsun. Yuksek ihtimal ozel hastanede yaptiniz dogumunuzu. Bende hamileyim suan. Iyi bir hastane ariyorumda

beni ağlatmaya hakkın var mıydı :) yeni denk geldim ne güzel yazmışsın çok duygulandım yaHu

beni ağlatmaya hakkın var mıydı :) yeni denk geldim ne güzel yazmışsın çok duygulandım yaHu
:) 6 aylik olduk sayilir:) darisi basina insallah:) bak herseye ragmen yanimda yatiyor tospa. Allahim omur verdiyse tum aksiliklere ragmen aliyorsun kucagina, vermediyse hic bisey yokken kaybedebiliyorsun. İcini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…