• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Resimli) En son satın aldıgınız parfumler

ben de gecen gun pazardan aldım lolita lift ve diğer tüm parfumlerı kaldırdım böle bi kalıcılık sıkıyorum parfumu 3 gun gıdıyo avona sevil e o kdr para werdm 2 saat sora gidiyo du kokuları

Avon Wish Of Love..
Bu satın aldığım 6.kutu.. Vazgeçemiyorum bu kokudan yaa çok hafif bayılıyorumm :12: :31:

Son düzenleme:
Lancome- Tresor in Love süperrr ;))

Kesinlikle şahane bir parfüm birkaç aydır severek kullanıyorum.
Tresor'ü sevmezdim ama bu İn Love süper daha hafif :12:

Bu arada bende en son Avon'un In Bloom parfümünü aldım kokusu çok güzel ve kalıcı şişeside pek güzel:12:

23hal1s.jpg

ben de gecen gun pazardan aldım lolita lift ve diğer tüm parfumlerı kaldırdım böle bi kalıcılık sıkıyorum parfumu 3 gun gıdıyo avona sevil e o kdr para werdm 2 saat sora gidiyo du kokuları

cnm pazardan derken? hani şu orjinal şişelerinde dolum satıyolar onlardanmı aldın?? bende almıştım bikere uçmuştu hemen ama başka kokuydu? ondan sordum?? bu güzelse böyle kalıcıysa denerimm

enson dün parfum aldım DİOR TENDERE POİSON
DIORUN ÇOK PARFUMUNU KULLANDIM AMA TENDRE BANA HAFIF GELIYORDU BIRKEZ DAHA DENIYIM DEDIM BU SEFER COK BEGENDIM VE ALDIM TARZIMIN DIŞINA CIKTIM NORMALDE HYPNOTİC POİSON KULLANIRIM VE O TARZ AĞIR KOKULAR BEGENIRIM TENDREYIDE SEVDIM AMA 50 ML ALDIM BAKALIM ALIŞIRSAM 100 LUK DE ALIRIM KALİTELI BİR KOKU POİSON POİSONUN ÇOK DAHA HAFİFLEMIS HALİ

Selam kızlar bende en son ykm den Givency hot couture aldım birde gecen hafta kardeşim hediye etti body shop tan vanilla parfumu..resimm eklemeyi maalesef beceremedim..

Back