- Konu Sahibi BeyazPerim
gule gule kullanin kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bunu aldım en son :1rolleyes:
tşk ederim :)) ya nasıl desem biraz şekerli biraz pudramsı gülde var ama öle bağırmıyo ne hafif nede ağır oyüzden seviyorum mutlu ediyo beni =)))) mesela arkadaşım direk böğürtlen dedi ilşk koklamada ki içinde böğürtlen ve kızılcık var :1rolleyes:
AVON JET FEMME
Taze greyfurt ve tropikal çiçeklerin baş döndürücü karışımının amber ve egzotik tik ağacı koku notalarıyla mükemmel harmanı
gittigidiyor'dan 28.90 tl'ye aldım bugün geldi, çok hoş bir kokusu var, tavsiye ederim zemuszemus
myfish çok güzel seçimler yapmışsın güle güle kullan
=)[/QUOTE
tesekkürler deydeyopuyorumnanaktan
üşenmemiş uğraşmışsınız ne güzel yaa.hayran kaldım cidden.. ben de britney spears fantasy parfümünü kullanıyorum son günlerde, tarçınlı gibi geldi bana kokusu içeriğini de araştırmadım bilen var mı???abimin seçimi olduğu için.. bir de ben yosun-deniz kokusu, şeftali veya vanilya kokusu arıyorum.parfüm shoplardan birinden bi parfüm aldım L11 mi ne ama çok ağır yağlı vanilya gibi kokuyor.özellikle fresh deniz-yosun kokusu bilenler lütfeeenn bilgi paylaşsınlarr..şimdiden tşk..