- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi BeyazPerim
-
Yanı cok parfüm aldım mizuya çakma parfüm konduramıyorum ama beni tereddüte düşüren nokta mesela arcon kozmetikse diyelim distribütör direk gidip arcondan almıyormuş sanırım arconun dagıttıgı yerlerden alma ihtimali var. Bilemiyorum bu parfüm konusunds haberleri okudugumdan beri cok pimpiriklendim açıkçasıŞu mizu misspera konusunda ne düşünüyorsun acaba? Mağazalar gerçekten uçuk fiyatlı
aynı sey bendede olustu sanki alsam mi almasam mi kararsız kalıyorm n11 den aldım bayıla bayıla sora kalıcı degil bu keske magazadan alsaydm belkide sahtedir dye kuruntu yaptm , insan emin olamıyor hepsi burada ile kozmetikcimin fiyatları aynı onu fark ettim .birde gecen fransa daki yegenımle konustum burda sephora da viktor rolf flowerbomb 126 euro dedi ama ben magazanın kendi tester ürünü alıyorm arkadslardan 88euro dedi bizim parayla 290 tl ediyor kozmetikcimde kutulu orjinal dedigi parfümü 290 dan veriyo bu anlamda biraz kafam karıstı yani fransa da orjinal magaza testeri 88 euro burda kutlu olan parfüm de aynı fyat olunca insan düşünmeden edemiyor :) kafamdaki deli sorularValla canım bilemiyorum ki yani kokusu cok kalıcıydı ve aynıydı. Ama ben bundan sonra mağazadan alışveriş yapmayı düşünüyorum. neden bilmiyorum ama içimde bi kuruntu oluştu.. Annem falan sürekli kozmetikcim1 den falan alıyor hatta baya baya telefon numarasını falan almış konşuyor
Aynen bu yüzden sırf içimin rahat etmesi için sanırım flowerbombumu magazadan alacagım. Taksitte yapıyorlar hemaynı sey bendede olustu sanki alsam mi almasam mi kararsız kalıyorm n11 den aldım bayıla bayıla sora kalıcı degil bu keske magazadan alsaydm belkide sahtedir dye kuruntu yaptm , insan emin olamıyor hepsi burada ile kozmetikcimin fiyatları aynı onu fark ettim .birde gecen fransa daki yegenımle konustum burda sephora da viktor rolf flowerbomb 126 euro dedi ama ben magazanın kendi tester ürünü alıyorm arkadslardan 88euro dedi bizim parayla 290 tl ediyor kozmetikcimde kutulu orjinal dedigi parfümü 290 dan veriyo bu anlamda biraz kafam karıstı yani fransa da orjinal magaza testeri 88 euro burda kutlu olan parfüm de aynı fyat olunca insan düşünmeden edemiyor :) kafamdaki deli sorular
Douglas ülkemizden çekiliyormuş.. Stokları baya azaltmışlar burdaki mağazasında. Bazı kokularda felaket indirimler var. Bir uğra derim.Aynen bu yüzden sırf içimin rahat etmesi için sanırım flowerbombumu magazadan alacagım. Taksitte yapıyorlar hempeşin 290 verip birde içim rahat olmadıktan sonra taksitle ödeyip hemde içim rahat olur diye düşünüyorum
Zaten bu kış flowerbomb ve the one kullanacağım başka parfüm almayı düşünmüyorum. Birde yarım kalan dolce gabbana pour femme, chanel chance, jean paul gaultier classique edp, juicy couture viva la juicy gold couture ,lancome la nuit tresorümü bitiririm büyük ihtimalle
güzel bir bakıs acısıAynen bu yüzden sırf içimin rahat etmesi için sanırım flowerbombumu magazadan alacagım. Taksitte yapıyorlar hempeşin 290 verip birde içim rahat olmadıktan sonra taksitle ödeyip hemde içim rahat olur diye düşünüyorum
Zaten bu kış flowerbomb ve the one kullanacağım başka parfüm almayı düşünmüyorum. Birde yarım kalan dolce gabbana pour femme, chanel chance, jean paul gaultier classique edp, juicy couture viva la juicy gold couture ,lancome la nuit tresorümü bitiririm büyük ihtimalle
Geçen kış o kadar çok almışım ki aslında almama gerek bile yok ama sırf flowerbomb kullanmak için zevkine alıyorım yani ihtiyactan değilgüzel bir bakıs acısıbncede yanı ... bu arada masallahın var canm bu parfümler 2 kıs bile gder
Evet gördüm canım ya , tatilden dönünce gidip bakacağım Douglas mağazasına..Douglas ülkemizden çekiliyormuş.. Stokları baya azaltmışlar burdaki mağazasında. Bazı kokularda felaket indirimler var. Bir uğra derim.
çok merak ettim bunu
Cicek agirlikli bi koku hanimeli baskin daha cok ben cook seviyorum hanimeli kokusunu boyle durdukca kadifemsi kremsi bi hal aliyor az sikmak yeterli cok kalici dikkat ceken bi yani var :)) biktirmiyor insani burun yormuyor tavsiye ederim mutlaka bi bak kokusunaçok merak ettim bunu
biraz yorumlar mısın
hanımeli kokusuna bayılırımmCicek agirlikli bi koku hanimeli baskin daha cok ben cook seviyorum hanimeli kokusunu boyle durdukca kadifemsi kremsi bi hal aliyor az sikmak yeterli cok kalici dikkat ceken bi yani var :)) biktirmiyor insani burun yormuyor tavsiye ederim mutlaka bi bak kokusuna:))
ben hiç sevmedm bu kokuyu benm tenımde çok kötü durduçok merak ettim bunu
biraz yorumlar mısın
Lacoste pour femmee :)) bide tommy girl bak tommy girl ude begenebilirsin oda hanimeli gul karisimidirr :)hanımeli kokusuna bayılırımm
mutlaka deneyeceğim. anlattığına göre bu koku benim tarzıma çok yakın.
başka var mı böyle kremsi çiçek kokusu? ( noa tarzında )
Her parfum her tende ayni durmaz benim esim cok begeniyor zaten ciceksi kokulari sever tatli kokulari hiic sevmez haci yagi deer :)) bende kullanamam tatli kokkulari hiic bas agrisi yapiyo.. Benim koku tarzim ciceksi mistik kremsi olucak.. london gibiben hiç sevmedm bu kokuyu benm tenımde çok kötü durdueşim bile sen ne denedn hiç hos deil dedi ama bi cok sevenı var bu kokunun çiceksi bir koku
süpersinHer parfum her tende ayni durmaz benim esim cok begeniyor zaten ciceksi kokulari sever tatli kokulari hiic sevmez haci yagi deer :)) bende kullanamam tatli kokkulari hiic bas agrisi yapiyo.. Benim koku tarzim ciceksi mistik kremsi olucak.. london gibi
Magnetismler ysl ler uzak dursun benden
Ay yokk la vie est belle benide boguyosüpersin
parfüm arkadaşımı buldum sonunda
herkesin bayıldığı la vie est belle fena halde boğdu mesela beniaynı şekilde manifesto da
beğendiğim tek victor rolf bonbon var. o da şekerli ama çok yumuşak bir koku.
lacoste bir dönem kullandım şimdi yeniden almayı planlıyorum.
212 sexy en sevdiğim kış parfümüm.Ay yokk la vie est belle benide boguyobigun minibuste sabah sabah bu parfumle dus alan biriyle yolculuk yapmak zorunda kalmistim.. Benim icin o 5 dk lik yol oldu 5 saat icim disima ciktii nefes alamadim zor attim kendimi minibusten
Onlar rahatsiz olmuyo mu gercekten yaa benim basima agrilar giriyo bu tarz tatli kokulardan.. Flowerbomb mesela biraz daha soft hafiftir ama yinede bende bu parfumde bas agrisi yaptii duramadim ogun basimi tasiyamadim butun gun
Tatli koku olarak bitek 212 sexy i severim ama oda sıkıyo bi sure sonra bu tatli kokular biyerden sora bayiyor insani bence.. Kadin dedigin cicek kokmali bayram sekeri gibi degil demis berguzar korel :)) ne de guzel demiss aynen de katiliyorum bu sozune
Parfum zevklerimiz birebir ayni seninle yaa :))) body ide cook kullandim pudrali gullu kremsi miss gibi bi koku212 sexy en sevdiğim kış parfümüm.
ben normal 212 yide çok beğeniyorum. burberry body, chanel chance,noa,lacoste pour femme, armani mania,chloe
bunlar en sevdiklerim.
london da deneneceklerim arasında girdi. birde burberry beat ı merak ediyorum. onun içinde kremsi demişler.
çok iyi oldu tanışmamız o zaman :))Parfum zevklerimiz birebir ayni seninle yaa :))) body ide cook kullandim pudrali gullu kremsi miss gibi bi kokuBeat se benim eski askimm :))) kremsi evet ama cook hafif sekerlidir galiba o sekerimsi yanini paculiden aliyo :)) kalicidir bayaa :))) yanliz herseyi iyi hosda cay var icinde bu parfumun bide caydan dolayimidir bilemiyorum geniz yakan bi acilik var bu kokuda eger olmasaydii london yerine tek parfum secenegim beat olurdu :))) yinede london kadar kadinsi degil biraz genc bir kokudur beat :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?