- Konu Sahibi BeyazPerim
-
Seninle koku zevklerimiz ayni oldugu icin kor alis yapabilirsin diyebilirim gonul rahatligiyla :) cunku begeniceginden eminim :))çok iyi oldu tanışmamız o zaman :))
londonu bugün deneyecektim ama hiçbir yerde tester bulamadım. kör alışa uygun mudur sence?
çok teşekkür ederim :)Seninle koku zevklerimiz ayni oldugu icin kor alis yapabilirsin diyebilirim gonul rahatligiyla :) cunku begeniceginden eminim :))
Mutlaka deniycem canim bende cok tesekkur ederimm :))çok teşekkür ederim :)
elimde bitmesi gereken bir kaç koku var. bitirince sipariş edeceğim uygun bulursam. ben just cavalliyi de çok beğendim. kremsi çiçek kokusu. fırsatın olursa denemeni tavsiye ederim .
aslında benm de eşim çiceksi kokuları seviyor ama london acaba bende mı kötgü durdu ki :/ bida denıcemm onu kafama takıldıHer parfum her tende ayni durmaz benim esim cok begeniyor zaten ciceksi kokulari sever tatli kokulari hiic sevmez haci yagi deer :)) bende kullanamam tatli kokkulari hiic bas agrisi yapiyo.. Benim koku tarzim ciceksi mistik kremsi olucak.. london gibi
Magnetismler ysl ler uzak dursun benden
Parfumlerinii gule gule kullan canimm missler gibi kokkEki Görüntüle 1880458 Eki Görüntüle 1880459
just cavalliyi kk dan harika bir hanımdan aldım :) kendisi pek beğenmemiş ama ben bayılıyorum kokusuna. Çiçeksi, kremsi bir koku ama hafif değil. keskinliği var. kışın çok rahat kullanılır. şişesi de mükemmel.
Lacoste sevdiğim, beğendiğim bir kokuydu. Set halinde rastlayınca almadan edemedim. Parfümlerin losyon versiyonlarına bayılıyorum. Normal vücut losyonlarından daha kalıcı oluyorlar ve üstüne parfümünü sıkınca parfüm 2 kat kalıcı hale geliyor.
Bencede kesin seversin :) çok teşekkür ederim. Bu arada Burberry London u mapazada deneme fırsatı buldum. Açılışı bana çok keskin geldi ve içindeki bir nota baş ağrısı yaptı. Ama dediğin kadar varmış. Harika kokuyor, sonlarına doğru kremsi,yumuşak bir havaya bürünüyor. Ve bence Burberry parfümlerine göre çok kalıcı.Parfumlerinii gule gule kullan canimm missler gibi kokk:)))
Just cavalliyi cok merak ettim zevklerimiz ayni oldugundan kesin bende severim ilk firsatta deniycem bu parfumuu
canımm yaa öle birr anlatmıssın ki yiyseimm geldii parfümleriniSelam kızlar. Bi parfüm hastası olarak kendi zevkimi yıllar içerisinde oluşturdum. Şöyle ki; ben kremsi, rujumsu, pudramsı kokuları seviyorum sadece.
En sevdiğim üç parfümüm versace chriystal noir, ikinci olarak Gucci guilty, ve estee lauder senseous nude. Nude biraz daha kalıcı olsaydı çoook sevinirdim ama değil:/
Benim zevkime göre parfüm önerilerinize açığım:) kremsi, rujumsu, pudramsı, sabunumsu kokular..... Ah canlarım:)
offf lacoste cook seviyormmm ama bana sevmedigim birini hatrlatıyooEki Görüntüle 1880458 Eki Görüntüle 1880459
just cavalliyi kk dan harika bir hanımdan aldım :) kendisi pek beğenmemiş ama ben bayılıyorum kokusuna. Çiçeksi, kremsi bir koku ama hafif değil. keskinliği var. kışın çok rahat kullanılır. şişesi de mükemmel.
Lacoste sevdiğim, beğendiğim bir kokuydu. Set halinde rastlayınca almadan edemedim. Parfümlerin losyon versiyonlarına bayılıyorum. Normal vücut losyonlarından daha kalıcı oluyorlar ve üstüne parfümünü sıkınca parfüm 2 kat kalıcı hale geliyor.
bende hugo boss bottled erkek parfümüne bayılıyorum ama oda malesef hatırlamak istemediğim birinin kokusu olduğu için sevgilimin üstünde koklayamıyorumofff lacoste cook seviyormmm ama bana sevmedigim birini hatrlatıyooalmıyorm o yzden güle güle kullan tatlım
canımm yaa öle birr anlatmıssın ki yiyseimm geldii parfümlerininoir cok kalıcı yaa ama ne sevdim ne sevemedım ben onu kararszz kaldıgım bi koku oldu o bir parfüm hastası olarakk su aralar sardgm koku alien
London hanimeli kokusu baskin ilk basta agir keskin gibi bi hava yaratiyor ama durdukca kadifemsi oluyor kesinlikle diger tum burberry kokularindan cok cok farkli bi koku :))Bencede kesin seversin :) çok teşekkür ederim. Bu arada Burberry London u mapazada deneme fırsatı buldum. Açılışı bana çok keskin geldi ve içindeki bir nota baş ağrısı yaptı. Ama dediğin kadar varmış. Harika kokuyor, sonlarına doğru kremsi,yumuşak bir havaya bürünüyor. Ve bence Burberry parfümlerine göre çok kalıcı.
poudree yi bugün kokladım aşık oldummm.
Ben kozmetikçim1 den almıştım canım:)) instagramdan.poudree yi bugün kokladım aşık oldummm.
sen nerden almıştın canım
sordum canım bayramdan sonra gelecek dedi. kutulusu 260 mışBen kozmetikçim1 den almıştım canım:)) instagramdan.
Benım aldıgım testerdı tabı kutulu fiyatı da uygunmuş canım hatta tester almaktan daha mantıklısordum canım bayramdan sonra gelecek dedi. kutulusu 260 mış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?