- 21 Nisan 2016
- 31
- 15
- 3
- Konu Sahibi BeyazPerim
-
narciso yu nerden aldınız ve kaç tl ?
İnstagramdan bir satıcıdan almıştım :) 195 tlydi. Tester tabi.narciso yu nerden aldınız ve kaç tl ?
canm tester la orjinalı arasında bi fark oldu mu sence ?? kalıcılık konusunda falan testerin bi eksisi var mı kutusu dısında tabiiİnstagramdan bir satıcıdan almıştım :) 195 tlydi. Tester tabi.
ya bende gördüm gümrük bilmem ne diyip 40 tl ye satıyolar ama nasıldır bilemedim bi sorayım dedimİnstagramdan bir satıcıdan almıştım :) 195 tlydi. Tester tabi.
40 mı sakın alma o fiyata:) benım ki tester olmasına rağmen 195 di yani..ya bende gördüm gümrük bilmem ne diyip 40 tl ye satıyolar ama nasıldır bilemedim bi sorayım dedim
Canım parfümün kutulu olanını kullanmadığımdan kalıcılığını kıyaslayamam ama ben kalıcılığından memnun kaldım. Şişesinde hiçbir fark yok yanı sadece tester yazıyor altında. Aynı şişe:) ama tester alırken cok dikkat edilmeli çok fazla çakma varcanm tester la orjinalı arasında bi fark oldu mu sence ?? kalıcılık konusunda falan testerin bi eksisi var mı kutusu dısında tabii
isim vermek yasak deilse sen kimden aldın canm takıp ettıgm biri var ama instagram da o mu acabaCanım parfümün kutulu olanını kullanmadığımdan kalıcılığını kıyaslayamam ama ben kalıcılığından memnun kaldım. Şişesinde hiçbir fark yok yanı sadece tester yazıyor altında. Aynı şişe:) ama tester alırken cok dikkat edilmeli çok fazla çakma var
Kozmetikcim1 :)isim vermek yasak deilse sen kimden aldın canm takıp ettıgm biri var ama instagram da o mu acaba
aa ewett bende orayıı diyormm cok begeniyorlar o bayanın ürünleri gercekten orjinalmıs hemde %40 indirimli veriyoo genelde shiseido zen suan mesela sordm 250 dedi normalde 450 bende bida o bayandan alcam parfümlerimi .... kargo kime ait onu bilmiyorm ama :) bide sey fark ettım hepsi burada ki parfümlerle aynı fyatta satıyo geneldeKozmetikcim1 :)
Bende viktor rolf flowerbomb almak istiyorum kış için ama bu sefer gidip mağazadan mı alsam diyorum.. En son shockkozmetikten aldığım light blue distribütor bandrolsuz geldi biraz kıllandım. Ama koku cok kalıcı ve aynısı seri numarası falanda var.aa ewett bende orayıı diyormm cok begeniyorlar o bayanın ürünleri gercekten orjinalmıs hemde %40 indirimli veriyoo genelde shiseido zen suan mesela sordm 250 dedi normalde 450 bende bida o bayandan alcam parfümlerimi .... kargo kime ait onu bilmiyorm ama :) bide sey fark ettım hepsi burada ki parfümlerle aynı fyatta satıyo genelde
off harika bir koku kısın rüzgarda sogukta o koku tam iç ısıtan cinsten bende onu yada escada düşünüyorm ama magazada ck pahalı 480 di yanılmıyorsam o bayanda kutulu sıfır ürün 290 dı n11 den almaktansa bir cok kişinin alıpta memnun kaldıgı hemde distribütor bandrolü olan kozmetikcm1 den almak daha uygun sankiBende viktor rolf flowerbomb almak istiyorum kış için ama bu sefer gidip mağazadan mı alsam diyorum.. En son shockkozmetikten aldığım light blue distribütor bandrolsuz geldi biraz kıllandım. Ama koku cok kalıcı ve aynısı seri numarası falanda var.
aynen canm cok uygunn seyler gelebiliyoo takıp etmek lazmm ben hep bakıyormm dün shiseido zen sordum magaza da 450 ama o bayan da 250 ve alan herkes te memnun kapalı bandrollu ürün ...şu kozmetikcim1 e baktım
şok oldum. bazı ürünler çok uygun. 65 e bile tester parfüm var
Evet annem roberto cavalli essanza almıştı oyle fiyata. Orjinal ve aşırı kalıcı akşam sıkmıştm sabah hala kokuyordu gecen gün..şu kozmetikcim1 e baktım
şok oldum. bazı ürünler çok uygun. 65 e bile tester parfüm var
Öyle tabi canım karar veremedim nerden alsam:) ama flowerbomb kesin alacağım kaç senedir gözüme kestirdim onu! İkinci hedefim de dolce gabbana the one ( bunu dg pour femme 'm bittikten hemen sonra alacağım)off harika bir koku kısın rüzgarda sogukta o koku tam iç ısıtan cinsten bende onu yada escada düşünüyorm ama magazada ck pahalı 480 di yanılmıyorsam o bayanda kutulu sıfır ürün 290 dı n11 den almaktansa bir cok kişinin alıpta memnun kaldıgı hemde distribütor bandrolü olan kozmetikcm1 den almak daha uygun sanki
hugo boss boss gördüm az önce fotoğraflarının arasında.Evet annem roberto cavalli essanza almıştı oyle fiyata. Orjinal ve aşırı kalıcı akşam sıkmıştm sabah hala kokuyordu gecen gün..
Valla canım bilemiyorum ki yani kokusu cok kalıcıydı ve aynıydı. Ama ben bundan sonra mağazadan alışveriş yapmayı düşünüyorum. neden bilmiyorum ama içimde bi kuruntu oluştu.. Annem falan sürekli kozmetikcim1 den falan alıyor hatta baya baya telefon numarasını falan almış konşuyorhugo boss boss gördüm az önce fotoğraflarının arasında.
sahte parfümlerin altında beyaz etiket olur ya şeffaf yerine. ne dediğimi anladın sen :)
öyleydi parfümün etiketi. bende tereddüt ettim. şimdi sen böyle diyince iyice kafam karıştı.
Şu mizu misspera konusunda ne düşünüyorsun acaba? Mağazalar gerçekten uçuk fiyatlıValla canım bilemiyorum ki yani kokusu cok kalıcıydı ve aynıydı. Ama ben bundan sonra mağazadan alışveriş yapmayı düşünüyorum. neden bilmiyorum ama içimde bi kuruntu oluştu.. Annem falan sürekli kozmetikcim1 den falan alıyor hatta baya baya telefon numarasını falan almış konşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?