- 18 Ağustos 2009
- 676
- 0
Luna canım senin sorduğun farlardan kimse memnun değil ama illa mineral far istiyorsan MAC in bu mineral farları çok güzel bende 2 tane var yeşil ve mavi fikir olsun die resmini ekliyorum kullanımı kolay ve far bazı kullanmak gerekmiyor...
teşekkür ederim cnm zahmet verdim bidahaki gidişimde far almayı düşünüyodum çok yardımcı oldun
güle güle kullan canım aldıklarını çok güzel duruyorlar :) bende kapatıcı almayı düşünüodum kaç paraya aladın canım numarası kaç?
cnm 34 tl ben biraz aydınlık olsun dedim pek öyle göz altı problemim yok NC20 yalnız çok beğendim ben öyle küçük durduğunada bakma baya bi gider
ama ben dün o mac deki kıza gıcık oldum allık bakıyorum dedim doğal dursun koleksiyondaki yarısı pembe yarısı turuncu olan allığı uyguladı beğenmedim baska bakalım dedim tamam siz gidin ben geliyorum dedi bakarken bi renk gözüme ilişti böyle gül kurusu bu nasıl sizce dedim bana bumu natural dedi gülerek yani siz daha iyisini bilirsiniz dedim şeftali bakalım dedim peaches ı ve bi rengi gösterdi peaches ı deneyelim dedim denedik ben bunu beğendim dedim sanki ben allık sürmeyi bilmiyomusum gibi ikili allık çok güzel oldu bakalım siz sürün nasıl sürceksiniz ben daha önce toz allık kullanmadım mac krem kullandım aldım fırçaya ooo çok aldınız nese üfledim sürdüm işte bişey demedi baktı tip tip anlamadım niye böyle birşey yaptı
neden kozmetik mağazalarındaki mualar çalışanlar sürekli değişiyor sevildede aynı sey var