- 5 Mart 2010
- 5.275
- 3
kızlar yagsız pudra önerilerine ihtiyacım var acaba hangi markayı onerirsiniz
shiseido ve dior derim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yagsız pudra önerilerine ihtiyacım var acaba hangi markayı onerirsiniz
bana mı diosun :kedi: ayh ne bilim beyaz tenliyim ben,bordo ,kırmızı,pembe,kahwe sürüyom hep bilmiyorumkismile
kızlar mrb mac fırçaları hakkında bilgisi olan varmı acaba bugün gittim gerçekten ürünleri güzeldi ama fondoteninin pudrasının cilde zararı varmıdır çünkü ilk kez kullandıgım bir ürün bilgimde yok fazla alıcaktım ama hemen almak istemedim araştırmadan, ben genelde lancome, dior, estee laduer, chanel gibi markaların ürünlerini kullanıyorum fondotende ve allıkta, acaba mac in nasıl, bilgisi olan yardım etsin amber sen kesin bilirsin canım ya yetiş :))))
canım cvp için teşk ediyorum bikaç yerde fondoteni cok övülmüş ondan merak ettim porselen gibi görüntü veriyor die ve birde mankenlerin kullandıgı bir markaymıs mac birkaç sitede yazılmıs hayret ben bu markayı neden duymamışım şaşırdım:)))benim de fondotenim dior pudram estee leduer göz altı kapatıcısına ihtiyacım var oda dior ama bitmek üzere marka değiştirsem mi bilmıyorum, istedigim gibi bir kapatıcı hiç bulamadım, allıklarına bakıcam ama canım mac in:)) pembe allık istiyordum zaten bugün o rujlarını aldım gerçekten harika birde pembe olan ruja kalem aldım kalemıde varmıs harikaydı gerçekten tavsiye ederim...
anladım amber çok tşkler canım sağol, yazdım dediklerini bakıcam :)) birde o öneriler kısmı nerede acaba sayfa linki verebilirmisin canım çünkü dediğiniz gibi soruları ve önerileri oraya yazıyım ben burası karışmasın:))
kızlar mrb mac fırçaları hakkında bilgisi olan varmı acaba bugün gittim gerçekten ürünleri güzeldi ama fondoteninin pudrasının cilde zararı varmıdır çünkü ilk kez kullandıgım bir ürün bilgimde yok fazla alıcaktım ama hemen almak istemedim araştırmadan, ben genelde lancome, dior, estee laduer, chanel gibi markaların ürünlerini kullanıyorum fondotende ve allıkta, acaba mac in nasıl, bilgisi olan yardım etsin amber sen kesin bilirsin canım ya yetiş :))))
hımm,peki:kedi:merciŞeniz
canım cvp için teşk ediyorum bikaç yerde fondoteni cok övülmüş ondan merak ettim porselen gibi görüntü veriyor die ve birde mankenlerin kullandıgı bir markaymıs mac birkaç sitede yazılmıs hayret ben bu markayı neden duymamışım şaşırdım:)))benim de fondotenim dior pudram estee leduer göz altı kapatıcısına ihtiyacım var oda dior ama bitmek üzere marka değiştirsem mi bilmıyorum, istedigim gibi bir kapatıcı hiç bulamadım, allıklarına bakıcam ama canım mac in:)) pembe allık istiyordum zaten bugün o rujlarını aldım gerçekten harika birde pembe olan ruja kalem aldım kalemıde varmıs harikaydı gerçekten tavsiye ederim...
kizlar bildiginiz kirpikleri besleyen uzatan mineralli ya da vitaminli rimel var mi :)
April teşekkürler tatlım...RoseAngel, güle güle kullan canım, her biri birbirinden güzel hihoyyyt
Teşekkürler canım Evet canım koleksiyon olunca soluğu mac te alıyorum...canım gule gule kullan MAC lenmisin , su lipglassdan bende edınecegım
Leydi canım bence korkmadan kullanabilirsin ben fondötenini pudrasını msf lerini allıklarını farlarını fırçalarını kısaca bütün ürünlerini gözüm kapalı kullanıyorum çokta memnunum tek memnun olmadığım maskaraları adına uygun yapamamış maskara ama diğer ürünler süper zaten makyöz sanatçılarının en çok kullandıkları ürün ,zaten açılımıda makeup artist cosmetics eminmim sende kullanınca memnun kalacaksın...kızlar mrb mac fırçaları hakkında bilgisi olan varmı acaba bugün gittim gerçekten ürünleri güzeldi ama fondoteninin pudrasının cilde zararı varmıdır çünkü ilk kez kullandıgım bir ürün bilgimde yok fazla alıcaktım ama hemen almak istemedim araştırmadan, ben genelde lancome, dior, estee laduer, chanel gibi markaların ürünlerini kullanıyorum fondotende ve allıkta, acaba mac in nasıl, bilgisi olan yardım etsin amber sen kesin bilirsin canım ya yetiş :))))
kızlar eyüp sabrının kampanyasını tam olarak anlatacak bırı var mı??? meselaa aldık dıyelım 5 tl lık falan eee sonrası???
güle güle kullan canım aldıklarını çok güzel duruyorlar :) bende kapatıcı almayı düşünüodum kaç paraya aladın canım numarası kaç?kızlar aldım bikaçının ismini hele donut megan fox un kullandığı dior a bayıldım çokk güzell:asigim:
ben bugun mac e uğradım
bide birşey sorucam kızlar mac in 4 lü mineral farları koleksiyon mu acaba unuttum sormayı orda
mac göz altı kapatıcısı
mac peaches allık
mac lip conditioner
Evet kızlar koleksiyondan en çok bunları beğendim ben ...
Viva Glam Gaga ve Cyndi lipstikleri adet fiyatı 36tl...
Colours Craft koleksiyonundan mor oje 25tl...
Colours Craft koleksiyonundan Electric lipglass30tl...
Cremeshen glass 40tl...
Mac 186 krem allık fırçası 76tl...
Giorgio Armani Maestro mascara 87tl...
Fiyatlarını yazdımki ürünlerden almak isteyen olursa bilginiz olsun diye...