- 18 Ağustos 2009
- 676
- 0
ben kodlarımı değiştirdim artık almıcamaklinialirimsmile
çok duyduk bunuaklinialirimsmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kodlarımı değiştirdim artık almıcamaklinialirimsmile
tamam gidek boshayallersmile
senide dizginlerim
ya da töbemi bozarım tükkanı alırık ..
sen benden çok daha bilgilisin bu konularda
çok duyduk bunuaklinialirimsmile
ama ben dün o mac deki kıza gıcık oldum allık bakıyorum dedim doğal dursun koleksiyondaki yarısı pembe yarısı turuncu olan allığı uyguladı beğenmedim baska bakalım dedim tamam siz gidin ben geliyorum dedi bakarken bi renk gözüme ilişti böyle gül kurusu bu nasıl sizce dedim bana bumu natural dedi gülerek yani siz daha iyisini bilirsiniz dedim şeftali bakalım dedim peaches ı ve bi rengi gösterdi peaches ı deneyelim dedim denedik ben bunu beğendim dedim sanki ben allık sürmeyi bilmiyomusum gibi ikili allık çok güzel oldu bakalım siz sürün nasıl sürceksiniz ben daha önce toz allık kullanmadım mac krem kullandım aldım fırçaya ooo çok aldınız dedi nese üfledim sürdüm işte bişey demedi baktı tip tip anlamadım niye böyle birşey yaptı
neden kozmetik mağazalarındaki mualar çalışanlar sürekli değişiyor sevildede aynı sey var
ya kızlar bişey sordum neden değişiyorlar her gittiğimde farklı kişi sevil de
gerçi mac te geçen sefer gittiğimde yine değişmişti ama bana yardımcı olan kız ordaydı şimdi yok hepsi değişmiş
ya canım sorsan sozumona oryantasyon nedeni ile..ama bence degıl.gecen sene macde eksperlerle cok samımıyet kuranların yuzde 50 ındırımlerınden faydalandıgını duydum.belkide buna engel olmaya calısıyorlar
hadi yaa
üzüldüm ama bu kız gidene kadar gitmicem mac e teşekkür ederim cnm
bende capacity mac teki kıza deli olmuştum oyüzden bidaha gitmedim orayalmaz:
bende capacity mac teki kıza deli olmuştum oyüzden bidaha gitmedim orayalmaz:
ay hangısı,bende hep ordan alısverıs yaparım
kesinlikle dermokozmetik bak canım la roche posay on numara ben kullanıyorum
Güneş koruyucu alacakların dikkatine her kullanan bundan memnunmuş..yağlı ve karma ciltler için özellikle..ben bu yaz bunu deneyeceğim..La roche posay anthelios 50+ extreme
bayanssulusmilesaolun kızlar siz diyosanız iyidir valla burdakilerin zevkine kalite anlayışına inanıyorum benopuyorumnanaktan iş çıkışı almaya gidiyorum öpüldünüzzŞenizbenim kullandığım da bu ooopitipiti
sivilce yapmıyor,hemen emiliyor yüzde öyle beyaz beyaz kalmıyor,çok parlamıyor
ay o zaman almıyım canım ya ağır olunca başım ağrıyo benimmsempatiksalakcinniSaol canım...
Ama uyarayım hot kisses çok hafif bir koku değil, daha fresh bişey istiyorsan alma bence...biraz yoğun çiçekli bir koku canım...ben beğendim ama zevk meselesi bayanssulusmile
ay senin mesajını okumamıştım ben canımmDermalogica bir numara bu konuda kızlar,hele benım yaglı ve akneye musaıt cıldıme matlaştırıcı yagsız bır urunu varki gunduz vazgecılmezım
tospam nidemek canım benim sizlerden kıymetlimi artık aile gibim olduk burda ver adres yollim bidenem...roseeeeeeeeeeeee
pembe rujunu bana virsene :ecrin_bebek:
Sağol canım....güle güle kullan canım aldıklarını çok güzel duruyorlar :) bende kapatıcı almayı düşünüodum kaç paraya aladın canım numarası kaç?
oooo maşallah canım güle güle kullan aldıklarını bayanssulusmile
Rica ederim canım ne zahmeti yardımcı oldıysam ne mutlu....teşekkür ederim cnm zahmet verdim bidahaki gidişimde far almayı düşünüyodum çok yardımcı oldun
cnm 34 tl ben biraz aydınlık olsun dedim pek öyle göz altı problemim yok NC20 yalnız çok beğendim ben öyle küçük durduğunada bakma baya bi gider
ama ben dün o mac deki kıza gıcık oldum allık bakıyorum dedim doğal dursun koleksiyondaki yarısı pembe yarısı turuncu olan allığı uyguladı beğenmedim baska bakalım dedim tamam siz gidin ben geliyorum dedi bakarken bi renk gözüme ilişti böyle gül kurusu bu nasıl sizce dedim bana bumu natural dedi gülerek yani siz daha iyisini bilirsiniz dedim şeftali bakalım dedim peaches ı ve bi rengi gösterdi peaches ı deneyelim dedim denedik ben bunu beğendim dedim sanki ben allık sürmeyi bilmiyomusum gibi ikili allık çok güzel oldu bakalım siz sürün nasıl sürceksiniz ben daha önce toz allık kullanmadım mac krem kullandım aldım fırçaya ooo çok aldınız nese üfledim sürdüm işte bişey demedi baktı tip tip anlamadım niye böyle birşey yaptı
neden kozmetik mağazalarındaki mualar çalışanlar sürekli değişiyor sevildede aynı sey var
Denicez tabe en doğal hakkımız beğenmezsem nie alayımki bide ürün alıon o ürünle kasaya kadar eşlik etmiyorlarmı deli oluom sankim biz kasanın yolunu bilmioz...anlamıyorum niye yukardan bakıyorlar insana alla alla
deneyip deneyip almayacağımızı mı sanıyorlar
bunlar son cicislerim
bunlar son cicislerim
Güneş koruyucu alacakların dikkatine her kullanan bundan memnunmuş..yağlı ve karma ciltler için özellikle..ben bu yaz bunu deneyeceğim..La roche posay anthelios 50+ extreme