- 26 Eylül 2008
- 5.998
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akannehir akannehir akannehir
bacılar harikasınız vallahide billahidesüprizzzzzben kadınlar gününü alnımın akıyla atlattım ve hiç bişey almadım:hooray:kendime hayret ediyorum ama başardım bu sefer:lepi:
bayıldım aldıklarınıza...hepiniz güle güle kullanın kokoş hatunlar
tazeyumurta hayırlı olsun güle güle kullan yerimseniben
olumunekankayizsmile
Ben de aynen kanka,
hasarsız atlattım 8 Mart indirimlerini ehehekaydirigubbakcemile3
devir iktisat devri azizimguclubacismile
olumunekankayizsmile
Ben de aynen kanka,
hasarsız atlattım 8 Mart indirimlerini ehehekaydirigubbakcemile3
devir iktisat devri azizimguclubacismile
canım bikaç önceki sayfayı okursan bende bunu almaya karar vermiştim sonra netten araştırdım ve allıktan memnun kalmayanları okuyunca vazgeçtim elizabeth arden ve bourjois setleri aldım.
birde o dönüştürücü yazan şeyin işlevini anlamadımbenneyaptımki
strawberry resimlerini biraz daha büyük koysa çok iyi olucak aslında açıklayıcı bilgileri de bazen çok eksik oluyo
ama ben aldım geri çekebilirmiyimki acaba:umursamaz:allıktan memnun kalmayanlar var demek o dönüştürücüyü bende anlamadım zaten diğerlerine bakıyım bide mail göndereyim değişiklik yapmak istyorum diye
luna cnım seti far seti zannettim ama açıp baktım pudra setiymiş, bence 3 renk pudra için çok iyi fiyatı
indirime girme ihtimali olabilir bilmiyorumkismile
anneler günü de yaklaşıyo kesin acayip indirim yapcaklarhihoyyyt
nazalp sen yine dayanmışsın ben korkup kaçtım watsonstan migrosa gittim orası daha beterdi=)
güle güle kullan canım
anam o neydi yaaa
acaip bi kalabalık acaip sıkıntı bastı üstüme
bi yandanda garibim kocam hadi hadi diyo bunalmış adamakannehir
fazla dolanamadım zaten birşeyde kalmamıştı batan geminin mallarından:sm_confused:
=)
kardeşim de bu kadın milletini kandırmak çok kolay yaz biyere yüzde elliye varan indirim sonra çekil izle manzarayı diyo=))
dün gripten ölüyodum iş çıkışı ne yaptım ne ettim gittim ya bana da helal olsun
dünyada kıtlık çıkarsa da erkekler kadınlardan korksun kaydirigubbakcemile3
luna cnım seti far seti zannettim ama açıp baktım pudra setiymiş, bence 3 renk pudra için çok iyi fiyatı
indirime girme ihtimali olabilir bilmiyorumkismile
anneler günü de yaklaşıyo kesin acayip indirim yapcaklarhihoyyyt