- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
ben genelde çilekten bişey alıcaksam iyi bir indirim yapmasını beklerim ya da burda çok pahalı ve benim kullandığım bişeyse daha uygun fiyatlı diye alırım ama ihtiyacım varsa :)arkadaslar bende çilekten bu paleti sipariş vermek istiyorum 45 lira su anda 40 lira acaba daha düşer mi fiyatı bekliyeyim mi bide kullanan var mı memnunmusunuz
daha lazım değilse bekle canım :) indirime girebilir girmezse alırsın :)
güle güle kullan canım valla iyi sabır edip alabilmişin ben gitsaemde alamazdım kesin çok sıkılırım kalabalıktanbunnarda benim hatunlardan kaçırabildiklerim...kaydirigubbakcemile3 içim daraldı valla alışveriş yaparken watsonsdaohaoldumsmile canlarım herkes aldıklarını güle güle kullansın
bende sipariş verdim denicem bakalım becerebilirsem iyi marka alıcam sonra alıştırma fırçaları :))))ben en son kabuki fırça aldım
güle güle kullan canım :)bugun dayanamayip aldiklarim
fircalarim cok kaliteli markali ve cok uygun fiyata aldimkaydirigubbakcemile3hemde coookkkkk
günaydın kızlar bende en son aldıklarımı yüklücem birazdan eyüp sabri tuncerden de geldi siparişlerim kokusunuda beğendim valla :)bayanssulusmilebayanssulusmileboshayallersmile