Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uleeyyynnn niye burda kadinlar gunu kutlanmiyyyy:gitme:
panterim bunlar sana çok gelir yafrum yarisini bana yolla kaydirigubbakcemile3
saka bi yana kizlar gule gule kullanin
panter yavrum onlar ne oyle kiz cosmussun masallah iyi gunlerde sur surustur tatlim
kooopegın olsun bebegım
hangısını canın cektı emrın olurrrrrrrŞeniz
Teşekkür ettim kızlar.opuyorumnanaktan.Sizlerde Güle güle kullanın..Hatunlar günümüz kutlu olsun demeyi unutmuşum..Kutlu olsun..:lepi:
Akitracımm olay in yapısı nasıl,hafif bişey mi..
ben öyle kalın losyonlara pek gelemiyorum..margarin sürmüş gibi geliyor bana..Herhalde her cilt tipi için çeşidi mevcuttur..
walla senin iyiligin için $ettirmi$timmm
hani koyacak yerin olmazsa diye kaydirigubbakcemile3
sagol bebegim gule gule kullan mucksŞeniz
bu arada 19 mart ankara yolcusuyum :sm_cool:
az kaldi ortadan ikiye çatlicam mafoldumben
az kaldi ortadan ikiye çatlicam mafoldumben
canm ben tum serısını kullanıyorum ve suana kullandklarımn ıcınde en ıyısıı... oncee jelıylee veya sabunuyla yıkıyorum sonraa tonıgını suruyorum sonraa yagsız nemlendırıcısını.. sonuc olarakk cıldm daha guzel olduu sıvılcelerımın azalmasına katkıda bulunuyorlarr hatta elleyıncee puruszz yuzum.. ben de falzla sıyah noktaa olmaz zaten canm ama bunun azalttıgını ve gozenklerını zamanla sıkılastrdıgını söleyebılırım...ıns daha ıyı olacakTubakt cnm bu deep clean i$e yariyor mu ?
siyah noktalar için degil mi ?
oyy yavrumm keske burdan bi yakınına liste verseydin
yada gelecegini bilsek biz alıverirdik :sinifsinif:
:jeyyar:
canm ben tum serısını kullanıyorum ve suana kullandklarımn ıcınde en ıyısıı... oncee jelıylee veya sabunuyla yıkıyorum sonraa tonıgını suruyorum sonraa yagsız nemlendırıcısını.. sonuc olarakk cıldm daha guzel olduu sıvılcelerımın azalmasına katkıda bulunuyorlarr hatta elleyıncee puruszz yuzum.. ben de falzla sıyah noktaa olmaz zaten canm ama bunun azalttıgını ve gozenklerını zamanla sıkılastrdıgını söleyebılırım...ıns daha ıyı olacak