- 28 Mayıs 2008
- 1.606
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonunda siparişim onaylandı sabri tuncerden
lülülülülülü
yok normal kalemi değil canım, ultra black olanı soruyom :))normal kalemi soruyon de mi
yok normal kalemi değil canım, ultra black olanı soruyom :))
yok normal kalemi değil canım, ultra black olanı soruyom :))
saol tatlıcım :)) inşallah ben de bulursam alıcam :)Normal mi derken kalem şeklinde eyeliner olanı sormuyon mu demek istedin.
ultra black bende var kullanıyom
akmıyo,simsiyah olluyo ve kolay sürülüyo
söliyim dedim tatlım bayanssulusmile
saol tatlıcım :)) inşallah ben de bulursam alıcam :)
hmm nasıl açıldığını bilmiyorum canım , simsiyahmış sürme kalemi diyorlar..Ucu çevrilip açılan cinsten mi?ben de almayı düşünüyordum,gittiğim yerde emilynin vardı onu aldım..o da güzel..
senin allıkların da çok güzelmiş :) güle güle kullan cicişlerini :) 16 no dediğin şeftali mi pembe mi ?smahboxlarım geldiiiiiiiiii lilililiiiihihoyyythihoyyyt
2 de flormar aldım ilk kez çok beğendimhihoyyyt
sizlerde çok güzel şeyler almışsınız iyi günlerde kullanın bayanssulusmile
hmm nasıl açıldığını bilmiyorum canım , simsiyahmış sürme kalemi diyorlar..
bende mac studio fix fondoten oudra sipaişi verdim gelince eklerim..
magnlinacım saol canım,ikisi arası bişey yanar dönerli,pembeli şeftali gibi değişik ama çok güzel bayanssulusmile
magnlinacım saol canım,ikisi arası bişey yanar dönerli,pembeli şeftali gibi değişik ama çok güzel bayanssulusmile
anaam kız kafamı kaldı bendealsanaalsanasmileMagnlina 16 no yu sormuş şekercim..16 no far mı nedir? allık mı o da.?
16 no allığı yok ta flormarın..Mat far gibi geldi bana..
slm canim bende dun mac sudio fix aldim ne kadara aldin merak ettim bu arada gule gule kullan