- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 93
sabunum ebayden aldım 10 günde geldi,primer için biliosun,almışken set alim dedim ama hepsi ayrı ayrı çok güzel opuyorumnanaktan
Smash Primerin fiyatı ne canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabunum ebayden aldım 10 günde geldi,primer için biliosun,almışken set alim dedim ama hepsi ayrı ayrı çok güzel opuyorumnanaktan
okipitim, güle güle kullan canım, çok güzeller a.s
okypete süperr hepsi akannehir artdeconun teki 16 tlidi,indirimdeyse hemen bakmam lazım çünkü farları çok güzel oluor,çıkmak bilmiorlarohaoldumsmile
sabunum bu karışım göz altı morlukları,şişlikleri ve nemlendirmek için,bir tatlı kaşığı arısütüne içine kayısı yağı damlatıyoruz 5 6 damla karıştırıp sürüyoruz ve 3 günde nasıl geçirdi inanamazsın,süper şiddetle tavsiye ederim,kapatıcısız çıkmayan ben bugün bişe sürmedim,ihtiyaç hissetmedimakannehiriçine c veya e vitami kapsülüde kırılabiliyor ben öle denemedim ama deniycem onu da
kızlarrr eyüp sabri tuncer kampanyasından yararlanmak istiyorum bende ama internetten TC kimlik nosunu vermek istemiyorum yabilmiyorumkismile
canım stila iyi bir marka,ben kullanmadım ama memnun kalan çok kişi var pençe derken sanırım çantayı kastediyorkaydirigubbakcemile3