Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün kuaföre gittim.
boya kesim kaş falan derken,bunu aldım çıktım.
saç sütü.
onarıcı süt lorealin, sadece kuaförlerde satılıyor.
loreal profesyonel absolut repair.
48 saatte bir saça sürüyorsun.
durulama yok.vede kuru saçada sürülebiliyor
55ytl
yarın Bim de golden roz rımel 3 lira kızlar bilginiz olsun . . . :1ninca:
benim aktivasyon maili gelmedi sabrinin . . . :gitme:
bugün kuaföre gittim.
boya kesim kaş falan derken,bunu aldım çıktım.
saç sütü.
onarıcı süt lorealin, sadece kuaförlerde satılıyor.
loreal profesyonel absolut repair.
48 saatte bir saça sürüyorsun.
durulama yok.vede kuru saçada sürülebiliyor
55ytl
koaföre kalsa zaten kırıktan geçilmiyor cnm
sen hissedersin zaten sacının saglıklı olup olmadıgını yerimseniben
fırça seti süper görünüyor insllh kaliteli çıkar pandoracım
güle güle kullan canım :dance:
pembe ışıltılı eyeliner ilk kez duyyorum müthiş bişey olmalı:) deneyince memnun kalıp kalmadığını yazar mısın çok hoşuma gitti:)
onlar biraz daha satmak için diyorlar sanırım.ben de kullanıyorum bundan ,ben memnunum da kuaför hala saçların berbat diyo
bende bu serinin saç kremini kullanmıştım şampuanımsa beyaz olan seriydi yağlı saçlar için çok memnun kalmıştım o zmnlar tecrübelerini paylaşırsan sevinirizzzsempatiksalakcinni
Dsquared2 koleksiyonundan accentuate sculpt sculpt and shape powder yazıyor canım mualara D2 koleksiyonundan yüz kontörleme pudrası dersen onlar verir...roseangel bu ikili olan pudramsı şeyin tam arkasında ne yazıyor? benim sculptorım bitti de yarın almaya gidicem, bunu da bi test edeyim gitmişken
hemşom güle güle kullan canımın içiŞenizdermalogicaların cilt ürünleri çok güzeldir,pudran zaten süper:lepi:ben de bugün dermalogica daily microfoliant ve shiseido pureness pudra 30 numara aldım