Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet evet konuştum bende ama ben belli başlı bi kaç şey arıyorum o yüzden olmadı doğumdan sonra inşallah devam edebilirse :))))tatlım smashbox ın biçok ürünü tükkanında yok ama getirtebiliyomuş ben muse artist paleti istedim İnşallah getirir zemuszemus
yaa evet bugün bi kaç parfüm baktım dudağım uçukladı yawww amma kazıklıyolarGetirtir
bide çok uygun geliyo yerimseniben
ben elimdekiler bitince cilt ürünlerim
valmonta geçicem, cidden çok pahalı sevilden alırsam :)
425 sevil'e verceme bi nemlendirici için krdiden çok daha uyguna alırım.
sevil ve tekin acar kazıklıyo bizi lmaz:
ben bugün ya da dün görmüştüm ammaaa alla allaeyvahedigeldismileevet ya özellikle Türkiyede satılmayan makkaj malzemeleri sevil ve tekin acarda çok pahalı :dilcikar:
yalnız krdi nin tükkanı kapalı kendide msn de yok doğuma gitmiş olmasın delikafaduldendelikafadulden
hehehe bayanssulusmileboshayallersmileben bilgisayar başında doğurur diyodum emme
benim ürünleri bugün kargoya vercedi , verip doğursa bari kaydirigubbakcemile3
olmassssssslmaz: benim palet gelsin sona doursun kaç haftadır o paleti arıyorum ben kaydirigubbakcemile3
:bencilüyesmilisi: :sm_cool:
evet evet konuştum bende ama ben belli başlı bi kaç şey arıyorum o yüzden olmadı doğumdan sonra inşallah devam edebilirse :))))
sen taktın kafayı o palete canım yaww gelsinde rahatla bare inşallah beklediğin gibi çıkar canım :)
doğumdan sonra inşallah krdinin tükkanından ayrılmıycam bende yeni ciciler getircekzemuszemus
ama şuan gg deki tükkanın 30 günü dolmuş tekrar açmıyacakmış doğumdan dolayı ama isteyenle msnden görüşüyo
ya bu paleti smash ın kendi sitesinde gördüm sepete atttım ödemeyi tam yapacakken Turkiyeye gönderimin olmadığını gördüm ve içime oturdu oyüzden birazda taktım galiba kaydirigubbakcemile3
ayyyy o zaman iyice sinir oluo insan neyse krdi bulur sana elbet bizimde aklımızda olsun bi yerde görürsem atlarım :)
ooooooo süpermiş canım yaaa renkleri ne güzel olur bunun aman fazla takma yaa paraları fara harcama :)bak şimdide buna taktım ama bu biraz pahalı galiba
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
magrentacım güle güle kullan hepsini canımopuyorumnanaktan
magrenta güle güle kullan hepicini
ben de isterim bundan çok güzelmiş bilmiyorumkismile
ooooooo süpermiş canım yaaa renkleri ne güzel olur bunun aman fazla takma yaa paraları fara harcama :)
saolun kızlar :)))) bitireyim bitireyim yenilerini alayım inşallah :)
sefgilim çok kokoş olma başıma dio alamıom çok yoksam bi flormara girip bi kaç şey alayım bide bodyshopa gideyim diodum gidemedm
bebekler dün strawdan sipariş verdim,kredi kartı nosunu falan yazdım onayladım sonra sayfa tüm bilgiler silinmiş bi şekilde geri geldi ben de bıraktım bi daha girmedim,öle mi oluor ben ilk kez sipariş verdim strawdan ama siparişiniz onaylandı vs..falan demiormu bu,bölemi oluor anlamadım,bana bişe söleyin içim daraldı alsanaalsanasmile
kızlar bende strawberryden bunu sipariş etmek istiyorum ama nasıl yapıcam bılmıyorum
canım önce sepete at diosun sonra ödeme sayfasına gelip mail adresini yazıyosun ad soyad adres vs. yazıp kart no bilgilerini giriyosun bukadar zemuszemus
çok saol tatlım 14 şubata kadar ındırımleri var sizde kaçırmayın bencezemuszemus
ben senin aldığın setin hani pempesi varya onu almıştım bekliorum daha gelmedi zemuszemus
tatlım ekrana sipariş nosu gelio ve mailine siparişle ilgili hemen mail gelir para çekilmişmi?