kizlar tesekkurler,
ayrica ilarzu,cikolop,surmeli,dingilterekralicesi,evcadisi ve ismini hatirlayamadigim yeni ciciler almis tum arkadaslar gule gule kullanin aldiklarinizi.
magrenta canim, body shop farini ben ilk kez denedim, gayet iyi, kaliciligi ozellikle cok iyiymis, baz falan kullanmadan surdum bgn sabah, geceye kadar hic bozulmadi ki benim goz kapaklarim normalde yaglanir, fari cizgi cizgi yapar ama bu olmadi.ayrica indirimi hala devam ediyordu evet.
body shop isiltili nemlendiriciden ben nem verme yonunden cok memnun kaldim, isiltisi da guzel, hic abarti degil ama kokusu cok kotu, cok daha guzel bi koku yapabilirlermis
ama renkli degil, normal bir nemlendirici bu.
body shop renkli nemlendiricilere hic bakmadim, bende bioderma renkli neml. var, inanilmaz memnunum. cilt doktorumun tavsiyesiyle aldim.
ayrica bu haftasonu clinique ve diorun renkli nemlendiricilerine de baktim, kesinlikle kapaticilik da istiyorsaniz tavsiye etmem. kapaticiliklari yok cunku, sadece su bazli ozellikli olduklarindan guzel nemlendiriyorlar, ancak varsa ciltteki -hani bazen dudak kenarlari falan kararir ya - o kararmalarin gorunumunu azaltirlar o kadar.kirmiziliklari falan daha fazla kapatmazlar.
JeffLima canim isiltili neml. 30.90 TL, firca seti de 37.90 TL.