site yokken aldıklarım :1rolleyes:
masam dağınıktı,elimden geldiğinde fotoyu kesmeye, kapamaya çalıştım. vize haftası yaklaşıyor masamın üstü aldı başını gidiyor heryer not dolu :a015:
baştaki minik minik mineral ürünleri, mineral makyaj başlığına koymuştum, buraya da koyiyim dedim. 3 fondoten,1 concealer, 1allık. allık çok güzel. fondotenleri de denedim öylesine, iyi gibi, daha önce fondoten kullanmadığımdan kıyaslayamicam, çok bir fark yaratmıyor ama. :lepi: concealerı beğenmedim :dilcikar: maybellinelere gelelimm. =)) carrefourda gördüm, yüzde 50 indirim olayına girmişler, ruju 7 ytlye, parlatıcıyı 5 ytlye aldımm. parlatıcı çok kalıcı değil tabiki ama çok beğendim yine de. hiç yapış yapış değil, rengi çok güzel ayrıca mükemmel kokuyor. hemde 5ytl :sm_cool: ruju da güzel gibi.
öndeki farlar tester mıdır sample mıdır neyse artık ondan =) 3lü olan clinique, 4lü lancome. küçücükler tabi ama renkler çok güzel+kalıcı. emily göz kaleminin sürülüşü mükemmel, çok yumuşak ucu, ama malesef akıyor. (ben gözümün içine çekiyorum, dışına çekenlerde akmayabilir tabi.)
diğeri flormarın tırnak kalemi, denemedim. kelebekli aynayı anneciğim almış bana, bayıldımm Şeniz
yves rocherin vucut losyonu, frambuaz hastası olarak tabiki bayıldım. el kremini de çok bi kullanmadım daha iyi gibi ama. birde bugün ykmye soktu arkadaş beni. :mymeka: lancasterdaki kadın tutturdu illa satcak bana birşey. gözaltı kapatıcısını denetti, mükemmeldi gerçekten. esteemden de çok memnunum ama lancaster farklı birşeydi yani. kartlarım açılınca ilk iş gidip alcam, çok beğendim. :asigim:
çubuk bu yazımı sana armağan ediyorum. :roflol: