- 14 Kasım 2007
- 13.324
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlarda benim strawberry cicilerim..yeni geldi..:lepi:
Hugo boss femme parfüm
lancome fatale mor maskara
mavala tırnak eti çıkarıcı,bu ikinci şişem çok memnunum
she ruj 3,5 lira( izmir ksk yücel parfümeride she'ler %50 indiirmli)
bileklikte hediyesi çileğin..kutusu çok şeker..
bunların topuna 83 lira bayıldım kızlar..:asigim:
canım güle güle kullan tırnak eti çıkarıcı ile ilgili acil bilgi alabilir miyim ?
ürünü çok araştırdım fakat kullanan birine hiç rastlamadım . . . :a015:
nasıl kullanıyorsun ? :1ninca:
Aşkito güle güle kullan..Kız bu havyar gibim duruyoo..kaydirigubbakcemile3güle güle kullanin aldiklarinizi bebikler..
bende dün bu minerali aldim
artdeco 7,50 €
evde deilimm .. kulllanamadim dahaa.. ama elimin üstüne sürünce harika duruyodu..kullanmak icin sabirsizlaniyorum :dance::
Hüzüncümm memnunum cnmm mascaramdann mucx
göz altına kapatıcı uyguluyorum. far kullanacağım alana sadece
aprilcim teşekkürler canım
canım güle güle kullan tırnak eti çıkarıcı ile ilgili acil bilgi alabilir miyim ?
ürünü çok araştırdım fakat kullanan birine hiç rastlamadım . . . :a015:
nasıl kullanıyorsun ? :1ninca:
kızlar strawberry de indirim var mükemmel almak istiyorum ama paypal hesabım yok
dogrusu nasıl ödeme yapıcam bilmiyorum :gitme:
cnm strawberry den alışveriş yapmak istiyorsan onlara mail at hesap numaralarını gönderiyolar kredi kartsız da alışveriş yapabiliyosun yani
tsk ederm bu far bazını uygulayınca cizgileşmiyor yani far dimi a.s.
kızlar strawberry de indirim var mükemmel almak istiyorum ama paypal hesabım yok
dogrusu nasıl ödeme yapıcam bilmiyorum :gitme:
cnm strawberry den alışveriş yapmak istiyorsan onlara mail at hesap numaralarını gönderiyolar kredi kartsız da alışveriş yapabiliyosun yani
tsk ederm cnm sengözlerimebaksanab
tsk ederm cnm sengözlerimebaksanab
rica ederim şekerimzemuszemus
canım teşekkür ederim..hepiniz güle güle kullanın cicilerinizi..kaydirigubbakcemile5
Tırnak eti çıkarıcı benim hayatımı kurtardı diyebilirim.zaten formu oje gibi..tırnak diplerine sürüp bekletiyorsun bi 3-4 dk kadar ama ben daha fazla bekletiyorum ama 10dkyıda geçirmiyorum..sonra suyla yıkıyorsun..içindeki çubuğuyla tırnak diplerini geri itiyorsun..
eğer diplerin çok gelmişse aşırı bir performans bekleme..daha ziyade yeni yapılmış manikürün süresini uzatıyor..maniküründen 2-3 gün sonra yaparsan ve 3-4 günde bir tekrarlarsan çok işe yarıyor..bu arada elini asla gözüne yüzüne sürme..a.s.
canım açıklamalar için teşekkür ediyorum :asigim: lakin benim sorunum tırnak dipleri değil yanları . . .
yanlarında oluşan birikintiden kurtarıyor mu bu ürün ?
çünkü ben onlarsan kurtulmaya çalışırken kanatıyorum . . . :a015: