- 30 Nisan 2008
- 435
- 0
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar flormarin gecen gun supershine serisinden 519 no sunu aldim
cok dogal veparlak duruyo
Güle güle kullan-tatlicadiarzu-.
.Aso nun kulakları çınlasın, o da bu renkten almıştı galiba..
Bir de 516 si çok süper renk..
http://www.flormar.com/urunresim/516.jpg
Bakınız.. görünüz..kaydirigubbakcemile3
tesekkurler zabunum niye oyle olmus kiz alintin laelaelaelaelae
hep data var
canım rica ederim..kaydirigubbakcemile5
vallahi yanlarından tam anlamıyla kurtarır diyemem ama oldukça yumuşatır ve tırnak makasıyla kolayca kurtulursun.yani dipleri için makasla almaya gerek kalmıyor bir süre sonra ama yanlarına birşey diyemem.benim pek okadar sert olmuyor onun için hiç dikkat etmemiştim sen sorana kadar :sm_confused: daha sonrada 3-4günde bir sürersin çıkarıcıyı böylece çıkma süresini uzatmış olursun..sonrasındada bir temiz kremlersin bayaa bir dayanır..:1ninca:
kizlar mascara alcam onerirmisiniz?tek tek ayiriomu kirpikleri
buda bana hediye geldi çook mutlu oldum pupa makyaj şeti çok şeker.......
evt canım bi tuaf olmuş CADIARZU
bende işte kopara kopara sertleştirdim zaten . . .
bi şeyle ne kadar inatlaşırsan o kadar beter :1ninca: mesela bu ayak topukları içinde geçerli çok törpülersen çok çıkıyor . . . deriyle fazla uğraşmamak gerek o kendi kendini atıyor yeniliyor aslında . . . :hulya:
bende diyorum nie kulağımda borozanlar ötüyo:)))Güle güle kullan-tatlicadiarzu-.
.Aso nun kulakları çınlasın, o da bu renkten almıştı galiba..
Bir de 516 si çok süper renk..
Bakınız.. görünüz..kaydirigubbakcemile3
saol canım:)sende rimelini ve rujunu güle güle kullancanim benim cok tsk ederimmm
asocumda gule gule kullansinn demek zevkler ayniymis benimde cok hosuma gitti hemen aldim guzelcimm opuyorumnanaktan
ben de en son bunları aldımm :lepi:
m.a.c far: 2-3 hafta oldu alalı. yorum bile yapmıyorum çok güzel.
she oje: rengi çok güzel ama 3 kat surdüm anca rengini verdi kalıcılığı da eh işte kafamçokkarıştı
diorshow rimel: tek rimelim bittikçe alıyorum. :lepi: dün geldi. babacığıma aldırdım free shop' tan :asigim:
herkes güle güle kullansın aldıklarınıa.s.
kesinlikle tavsiye ederim. hem ayırıyor hem de dolgunlaştırıyor. ben çok memnunum.:lepi:
soldan sağa doğru:
hepsi avon :hulya:
-vino disco ruj (rengine bayıldım çok güzel basit bi kırmızı ruj gibi değil zemuszemus )
-little black dress rolet(minicik kaydirigubbakcemile3 ama ben bunu alır mıyım,almam lülülülülülü curlacious'un aylaar önceki hediyesiydi,daha yeni elime ulaştı )
-wish of happines edt (muhteşem bir kokusu var ama daha denemedim kalıcılığı konusunda bir fikrim yok )
-summer white edt (bunu hiç beğenmedim 2 gün sıktım daha sıktıktan 5 dk sonra uçuyor akannehir bu da hediye )
-kütikül giderici kompleks