Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a.s.Meryemcim çok güzeller iyi günlerde kullan =)
Cindy Crawfort - Meaningful Beauty yüz ve dekolte kremi
]
sende güle güle kullan canim, essencenin bazi ürünleri cok güzel bazilarida ise yaramaz degisiyor fandoteni bi kere sürdüm begendim aslinda ama üstüne pudra gecmeden kullanilmaz herhalde parlar ama dogal duruyor gerci gün isigina cikmadigim icin nekadar desem yalan olur :) mineralini cok güzel diye duydum ama denemem lazimmeryemcim ve hacerim güle güle kullanin sekerlerim
meryem essence ürünlerinden memnunmusun sen?
bunlarda benden
favori rimel listemde ikinci sirada bulunan rimelim
Beyu mineral pudram
ArtDecodan dudak kalemi, ruj olarak kullanmak istiyorum cok dogal duruyor
[]
Cindy Crawfort - Meaningful Beauty yüz ve dekolte kremi
meryemcim ve hacerim güle güle kullanin sekerlerim
meryem essence ürünlerinden memnunmusun sen?
bunlarda benden
favori rimel listemde ikinci sirada bulunan rimelim
Beyu mineral pudram
ArtDecodan dudak kalemi, ruj olarak kullanmak istiyorum cok dogal duruyor
cnm güle güle kullan o PASTEL ne ?
pudra seçiminde mükemmel . . . :asigim: vereliniortak
canım aldıklarını güle güle kullan...
sabununda de3diği gibi pudra seçimin mükemmel benim senelerdir asla kullanmaktan vazgeçmediğim bir pudra umarım sende memnun kalırsın....
hayırlı olsun canım şu french ojelerini merak ettimkaydirigubbakcemile2
hepiniz güle güle kullanin
birde maybelinnenin olsa gerek yoksa lorealmiydi oda bir rimel cikarmis titresimli deneyeyininiz varmi :)
canım çok tşk ederim sağol yaa ojelerin fırçalarının resimlerini çekmeye çalıştım ama net çıkmıo nedense dilimin döndüğü kadar anlatayım...
Uca sürülenin fırçası / bu şekilde yamuk üzerine sürülen ise U bu şekilde yassı umarım yardımcı olabilmişimdir....
anladım canım peki kullandın mı hiç kullanışlı mı?hihoyyyt
Evet canım çok kullanışlı evde french yapmayı bilmeyen bizler için muhteşem kolay yapılan french ürünü gözüm kapalı tavsiye ederim...Fiyatları ise biri 8.50 tl diğeri 5 tl....
benim yeni cicişlerim
İsana oje çıkarıcı asetonsuz
Rimmel french ojelerim muhteşemler fırça yapıları bile çok farklı
Watsondan duş jeli çilek ve yoğurtlu
Tatlı badem yağı
Entele saç losyonu
Body shoptan makyaj fırçası (2al 1 öde kampayasından yararlandım)
Ve asla vazgeçemediğim strawberry dudak balsamım bayağı bi stok yaptım her gittiğimde alıyorum:))