- 6 Kasım 2008
- 4.458
- 4
- 36
shiseido benefiance foundation b2 naturel light
loreal galame shine diamont 691 brown carat
loreal chocolete nudes 278 ruj
max factormaster touch under eye concealer
max factor miracle touch fountation 45 warm almond
lorealin hediyesi
loreal colorappeal platinıum golden brownfar
max factorun kide masterpıece beyond length maskara 140 burnished brown
max factor false lash effect mascara
canım güle güle kullan aldıklarını. hepside çok hoş ve kaliteli ürünler.kozmetik mağasasının sahibinin ağzı kulaklarına varmıştır sen parayı ödeyince hahay:))
Almadım ama hediye edildi
Süper bir ürün herkese öneririm
Lancome Makyaj Temizleyici
canım güle güle kullan. bende avonunki var ama çok yağlı bir tabaka bırakıyor sildikten sonra. bende almayı düşünüyorum ama marka konusunda takıldım ne alsam diye.:)))
Siz benim yeni ciclerimi gördünüz mü? Taze taze bugün aldım...zemuszemus
Bu Body shop'un yeni makyaj serisinin teracota allığı...
Bu da mineralli allığı...
canım indirimler değilmi zaten bizi bizden alan. sende güle güle kullan allıklarını. ben teracota allığını çok beğendim. sanıırm sedeflibir yapısı var. sürdüğünde kalıcılığı nasıl.renkleri falan. birde mineralli allık hiç kullanmadım ben nasıl kullanıldığına dair bilgi verir misin.onun fiyatı daha düşük diğerinde (hoş sen bedavaya aldın ama) kalite olarak fark varmı aralarında???
şimdi denedim canım. resmini çektim. muhteşem bir rimel... ben diorshow kullanıyordum.ama bu ondan daha güzel. yalnız makyaj özürlüyüm. rimel sürmede çok zorlanıyorum. artık onu kaale alma ..
..
vay yavrum vay. süper olmuş kıss. ama rimel sürüşünü biraz daha geliştirsen çok daha hoş olacak hemde o rimellerle:)))
kızlar unlarda benım avondan aldıklarım netten ındırıp yapıstrdım bunalrı eklıyorum orjınallerını cekmek fırsat olmadı
güle güle kullan canım. avonun rimellerinden hiç memnun kalmadım ben((
umarım sen memnun kalırsın:))