- 28 Aralık 2008
- 819
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almadım ama hediye edildi
Süper bir ürün herkese öneririm
Lancome Makyaj Temizleyici
Siz benim yeni ciclerimi gördünüz mü? Taze taze bugün aldım...zemuszemus
Bu Body shop'un yeni makyaj serisinin teracota allığı...
Bu da mineralli allığı...
allığın çok güzelmiş canım ne kadara aldın : )
aaa ciddi misin ? bu body shop nerelerde var. ismini daha önce duydum fakat yerini bilmiyorum :))
bu rimel görümcem de var..
çok güzel bence.
hatta geçen akşam sürmüştü kirpikleri alnına değiyordu nerdeyse..kaydirigubbakcemile3
merak edenlere tavsiye ederim..
okypetecim güle güle kullan, false lash effect i çok merak ediyorum kullandığın zaman bir yorum yapabilir misin lütfen?
teşekkürler tatlım...vaay anasını oky im o kirpikler ne bidenem yaaaaa maşallahhhhhhh
yalnız senin kirpikleri ben biliyorum önceden zaten uzunlar ama bu bayağı uzun yapmış çiçeğimm
güle güle kullan bitanesiii çok güzeeelll
gözler ondan güzeelll
şimdi denedim canım. resmini çektim. muhteşem bir rimel... ben diorshow kullanıyordum.ama bu ondan daha güzel. yalnız makyaj özürlüyüm. rimel sürmede çok zorlanıyorum. artık onu kaale alma ..
..
de get başımdan esmer bombam..göz çakma kirpik takma oooo ne anladım ben bu işten :roflol:
takma o kirpikler takma ben biliim delikafadulden
de get başımdan esmer bombam..
zaten o gözde netten alıntı..benim değil..
.. sahtekarım ben çok ya.:roflol:..
heheh itiraf etti.
zaten avatar da bunun deel ben bilim.
ben gördüm gerçeğini eciş bücüş bişey bu kadın naniknanik
şimdi denedim canım. resmini çektim. muhteşem bir rimel... ben diorshow kullanıyordum.ama bu ondan daha güzel. yalnız makyaj özürlüyüm. rimel sürmede çok zorlanıyorum. artık onu kaale alma ..
..