Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi denedim canım. resmini çektim. muhteşem bir rimel... ben diorshow kullanıyordum.ama bu ondan daha güzel. yalnız makyaj özürlüyüm. rimel sürmede çok zorlanıyorum. artık onu kaale alma ..
..
canım bu fırça seti hediyesini nerden aldın? yani netten mi yoksa kozmetikciden mi? kozmetikciden aldıysan hangi kozmetikci olduunu söleyebilrmsn acaba?:Saruboceq:
şimdi denedim canım. resmini çektim. muhteşem bir rimel... ben diorshow kullanıyordum.ama bu ondan daha güzel. yalnız makyaj özürlüyüm. rimel sürmede çok zorlanıyorum. artık onu kaale alma ..
..
güle güle kullan canim su shock mascarayi cok merak ettim birisi bana övmüstü, böyle bakinca bana max factorunkini hatirlatti,
acaba kirpriklerin rimellenmis resminide ekleyebilirmisina.s
ekledim canım burada pek belli olmamış ama gerçekten süper yapıyoşutarafagitti
¤ decemBer ¤;9002452 .!.:aa şahane duruyoooo ben de böle uzatıcı rimel arıyodumm çok ii oldu tşkler
bu arada içinde böle minik kılcıklar olan rimeller lenste batma yapıyo fln diolardı öle bişi hissettiniz mi? içine kaçıp batma durumu?
kesinlikle tavsiye ederim harika bir rimel... yok lenste batma yapmıyor.... bunun içinde kılcık varmı yokmu bilmem. yok sanki.. ama batma olmadı dün ilk defa sürdüm..gayet rahattım...
Okicim..O gördüğümüz güzel göz lens miydi?akannehir
Lens ise çok sahiciymişşşş....kaydirigubbakcemile5
..
canım mükemmel olmuş kirpiklerinnn..daha önce diorshow la olanı da çok beğenmiştim ama bu daha bi başka dolgun ve belirgin
bide canım yeri değil ama lens rengin çok hoşuma gidiyor..ben şu anda giallo kullanıyorum ,bu renk çokkk kendini belli eden bir renk mi?çok mu iddialı sence?
2 msj üztüste oldu ama özür,okypete cim ben daha önce amazon green kullanmıştım..sanırım sende sophistic yeşil kullanıyordun..sophisticle şu anda ki lensini kıyaslayabilirmisin?