Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç kullanmadım bebişim ama alix avien güzeldir heralde senin içine sindimi sık anacum sen her halinle güzel kokarsun miz kokulu kokarcamopuyorumnanaktan
roxecim çokta uygunmuş valla..t.ederimteşekkür ederim güzellerr. asocum far paleti 12 ya 12.50 idi
Kızlar Sephora far bazını şiddetle öneriyorum
Benim göz makyajım çok çabuk bozulurdu, bazdan sonra akşama kadar bozulmadan kalıyor makyajım
Farkı görmeniz için :
canım güle güle kullan aldıklarını :)
ufak bi sorum olucak oxygen powerları kaça aldın?
gule gule kullan canimcimm bu nivea oxygenler ne icin
roxi mügişim güle güle kullan anacum çok şekerleyopuyorumnanaktan
çıtırımmmm o nası bi şi yaaaa . . .
bende istiyorum bendeeee . . .
örnek gösterimlerin için teşekkür ederiz . . . opuyorumnanaktan
koklamadan niye aldın hedaye mi geldi ?
Bir sürü parfüm kokladım mağazada sonra kokuları ayırt edemeyince bende seçtim ordan bunu...
Asocum şekerli değil kokusu S:
güle güle kullanın kızlar ben de dün bunları aldım..
garnier temizleyici ve nemlendirici,nivea bronzlaştırıcı mendıl çok övülmüştü denemek için aldım,Rimmel fondoten tavsiye üzerine aldım,watsons lip sun block...
güle güle kullanın kızlar ben de dün bunları aldım..
garnier temizleyici ve nemlendirici,nivea bronzlaştırıcı mendıl çok övülmüştü denemek için aldım,Rimmel fondoten tavsiye üzerine aldım,watsons lip sun block...
bu da benim makyaj setimm çilektenn hihoyyythihoyyyt
sweetyeva,prenses,edam teşekkür ederim:) oxygen power canlandırıcı gündüz ve gece nemlendirici bakım kremi prensescim, niveanın normal nemlendiricisini kullanıyordum ama yüzüme ağır geldi bunlar çok hafif %15 saf oksijen içeriyor hücre yenilemeye yardımcı. sweetyevacım watsonsda kampanya vardı gündüz ü alana gece hediye 16 tl
çıtırımmmm o nası bi şi yaaaa . . .
bende istiyorum bendeeee . . .
örnek gösterimlerin için teşekkür ederiz . . . opuyorumnanaktan
koklamadan niye aldın hedaye mi geldi ?