- 30 Eylül 2008
- 4.301
- 46
bu clinique high definition a benziyo sanki ya :) ben kullanıom ondan daha doorusu aldım ama bi kere sürdüm daha beğendim güzel gibi :) sana da hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bihter güle güle kullan canımm
bunlarda benim bugün gelenn siparişlerim..
she makyaj paleti allığı ve ruju çok sevdim, stila lipgloss
otobronzanım ve revlon 5 tonda fondotenim bronzlaştıkça koyulaştırıcam:))
benefit beam kitim küçücük ama çok şirin tekrar almayı düşünüyorum, carmina terracota, v.s. stik allık muhteşem birşey inanılmaz doğal soğuktan kızarmış gibi, kesinlikle allık gibi durmuyorzemuszemus:kedi:
bu clinique high definition a benziyo sanki ya :) ben kullanıom ondan daha doorusu aldım ama bi kere sürdüm daha beğendim güzel gibi :) sana da hayırlı olsun
çok begendım aldıklarını cnm fıyatlarını ve nerden aldıgını yazar mısın özellikle fondoten ve allığı_bihter güle güle kullan canımm
benefit beam kitim küçücük ama çok şirin tekrar almayı düşünüyorum, carmina terracota, v.s. stik allık muhteşem birşey inanılmaz doğal soğuktan kızarmış gibi, kesinlikle allık gibi durmuyorzemuszemus:kedi:
bihter güle güle kullan canımm
saol cnm bnm eet cok memnunm hatta memnun kaldgm tek siyah göz kalemi dieblrm bu 3.alışım bende kalem cok akar ama bunda böle bi sorun yok rengini ii verio sürümü de kolay e daha ne olsun
hmm stay on siyah benmki cnm cok memnun kaldım eet ben de iice kara istedgm için üstnden geçmem gerekio ama tek kat bile güsel bi siyah verio bnm için n önmli şey akmaması bu da cok şkr sabitlenio nası oluosa