- 19 Aralık 2008
- 3.583
- 85
parlatıcıyı canım 2.90 kurusa aldım kampanyadaydı ve cokda memnunum cok guzel parlatıyo tavsıye ederım :1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
parlatıcıyı canım 2.90 kurusa aldım kampanyadaydı ve cokda memnunum cok guzel parlatıyo tavsıye ederım :1hug:
memnun kalmana sevindim tatlim,
benimde bir kac avon rujum var memnunum
sirf farlarindan memnun degilim kalici olmadiklarindan
ama bir kerede gloss almistim kokusu kötüydü sanirim tarihi gecikti bilemem tabiki
sabun avonun o allığından memnunmusun (avon temsilcisi olarak öğrenmek isterim)
nazl canımm güle güle kullan schwarzkopf tan ben çok memnunumm saçlarım kıvırcık ve boyalı olduğu için kolay taranmasını sağlıyor yıllardır kullanırım o ürünü ve çok memnunum asla vazgeçilmezlerimden biri o onsuz saç tarayamam bile
arzummm güle güle kullan çok güzellerrr
sabun avonun o allığından memnunmusun (avon temsilcisi olarak öğrenmek isterim)
ay cok saoL cnm.. gerçekten vazgeçilmez..napıyoruz ihtiyacımız olmasa bile bol bol sıkıyoruzz
kızlar tek tek isim sayamyrm güle güle kullanın.
Ayrıca Sabun cnm adn ne bilmiorum ama güle güle kLlan.o bronz allığı (arabian glow serisindendi sanırım) avon satan bi abla cok tavsiye etti indirimdeyken kaçırdım almadım.pişmanım.kaydirigubbakcemile
sevgi pötürcükleri ben de ekleyem merak edenlere yeni aldıklarımı veya eski ama sizin görmediklerinizi çiçekler
maybelline de kampanya varmış iki ürün alana bu pembe allık hediye
ben de nemlendiricili fondotenini ve suda çıkmayan rimelini aldım (tatile gidecem lasım olacek)
yanında allık geldi fekat aklım yeni gördüğüm köpük allıklarında kaldı koyu pembe bir allığı vardı bayıldım yaaaaa((( harikaydı iki allık olmasın diye almadım ma çok pişmanım
cliniquede kampanya varmış yarı fiyatına mı ne yada %30-40 indirim 34 e geldi krem allık çok doğal duruyor
göz kalemlerimi bi marketten aldım 1 tl ye ama alttaki cetrice yazanı ve p2 yi meryemim alamanyalardan getirdi ayrıca ucu kesik fırçayı ve yanındaki fırçayı sol alttaki farları da
ve makay temizleyicisinida sağdaki..
avon lip glosslarım bugün geldi avon sürme kalemim önceden almıştım
nivea güneş kremi günlük kullanamıyorum yüzüme sivilce yaptı duruyor şimdilik fakat clinique nin bi güneş koruyuculu nemlendiricisini denedim yeşil ambalajlı ona da bittim...
cecilein mor eyelineri (çok sevdim)
ve simli bakır rengi farını aldım deli parlıyor bayıldım
br de dalinana ark. isteği üzerine rosense köpük makyaj çıkartıcı pamukla silerek çıkartıyor güzel bir şey fekat alışamadım nedensee
kalemleri bir daha çektim ve koluma soldan sağa baktığınızda sırf kalemleri çektiğim fotoda da yukarıdan aşağı sırası şekerler öyle anlayabilrsiniz. (yalnız 3. ü ile 4. nün yerini karıştırmışım onlar yer değiştirecek
içlerinde özellikle any marka kalemin mavisi harika duruyor... sürümü çok güzel
siyah kelmlerde de en çok cetrice beğendim bitaneler benden bu kadaarrr
sormak istediğiniz bişey olursa lütfen mesaj atın yada profilime yazın unutuyorum bazen buraya bakmayı:)))
güle güle kulllannnn kızzzzsırnaşık şey
bende yeni cicilerimi koyayım =) bugun everyday 2 partisi elime ulastı selective mavi suyuda 2 gün once almıstım
bende yeni cicilerimi koyayım =) bugun everyday 2 partisi elime ulastı selective mavi suyuda 2 gün once almıstım