- 26 Haziran 2008
- 2.033
- 2
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzen onu meryem getirdi alamanyalardan bilmiim burda varmı
kuzen ben de almıştım doven bronzlaştırıcı nemlendiricisini bayılacaksın hem kokusu hem de gerçekten bronzlaştırıyıor bir de kalıcı brıonzluk bebişim her banyodan sonra unutma sürmeyi
teyzem datilden döndü yanyana geldik aynı bronzluk ikimizde de var tek fark o o tatile milyarları bayıldı ben buna 20 tl virdimmm:)))))))))) )
(bu arada benim ten de çok açıkdeğildir hani mucize birdn kapkara olmuyorsun:))
neutrogena makyaj çıkarıcıdan da aldım nedense memnuın kalmadım şeker gözlüm kullandığım rimelin yapısı yoğun olduğundan çıkarmıyor
ama meryemin getirdiği balea marka göz makyaj temizleyicisi gayet başarılı
ondan önce bebak ile çıkarıyordum sadece gözümü yalnız yanaklarda tüylenme başlangıcı gördükten sonra sadece göz için kullandım bebak ı..
oy o neutrogena makyaj çıkarıcılarını başka bi bayan almış neyse öneriliremi ona da sölem,iş oldum:)
asom kuzenim sen benim kolu yi ben seni komple alayım mı ciğer sarmasım?
nazl ve a_seyma güle güle kullanın yenilerinizi. =)
chicaloca_burcu: loreal double extended veya extension, bir de lorealden volume shockingler dolgunlaştırma konusunda basarılılar bence
Aso koptum hehe walla beddua ettim cidden ama bilemicem.Saol cnm
Cloud.. saolasınn
canım güle güle kullan adıklarını hepsi çok güzel gliss sıvı saç spreyini bende çıktı çıkalı kullanıyorum muhteşem bişi yaa ayrıca parmex aseton kullanıyorum demişsin aseton değilde oje çıkarıcı kullanırsan emin olki daha memnun kalacaksın çünkü aseton kimyasal madde olduğu için tırnakları zamanla kurutuyo ama oje çıkarıcı die alırsan bunların içinde aseton yok aynı zamanda tırnakları beslio umarım faydalı olurum....
nazl gule gule kullan seker bende gliss kullanıyorum olduca memnunum ozellikle kokusu enfes
Sabunum cok güzel görünüyorlar helede allik güle güle kullan bebgim
Sağol hülüm ben bu allığı yanaklarda yoğun kullanıp tüm yüzümde de hafif rötüş geçerek uyguladım ve neticesi nefisti . . .
Avon rujlarının tadı ve kokusu hakkında olumsuz yazılar olmuş özellikle testr ürünlerde . . .
Ben bu güne kadar asla bu biçimde bir şeyle karşılaşmadım ki bu kötü deneyimlenen ürünlerin son kullanım tarihinin geçmiş olabilme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum . . .