- 10 Temmuz 2009
- 180
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullanın. rimmel in rimelini bir arkadaşım çok övmüştü aban alacaktım bende:S
aso begenmene cok sevindim bebegimmmm
melegim ben genelde kırmızı ruju surdukten sonra pecete yardımıyla siliyorum daha dogal bir goruntu oluyor o sekilde belki kullanabilirsin
ben hiç beğenmedim böcüğüm:1ninca:istersen yollıyım sana hayatımhihoyyyt
kızlar bende gecen gün bunu aldım
kızlar bende gecen gün bunu aldım
:roflol::roflol:anaa asonun ruju kırmızı değilmiş çok şaşırdım nasıl kırmızı duruyor yaaa:)))))))
ojeler çok güzel kedicim güle güle kullan hepsini. numaraları ne markada tam görünmüyor:) hiç canlı renk ojem kalmadı.sevgilim kırmızı istiyor hep:)ya da siyah
farlarin oyle guzel durduguna bakma gulum bende oyle guzelligine aldandim eve geldim bir surum dedim baktim hic belli olmadi oysa oradaki testerlarda nasil canli renk veriyordu gidip vermek istesem almaz magaza kozmetik urunlerini degistirmiyorlar basima bela kaldi yani artikin kardeslerime veririm onlar yeni basliyor makyaja tam onlara gore
güle güle kullanı hanımlarr
livcim primerden memnun musun, ne kadara aldın?
bitanem güle güle kullan güzel güzel günlerde:)))
anaa asonun ruju kırmızı değilmiş çok şaşırdım nasıl kırmızı duruyor yaaa:)))))))
canım gule gule kullan.primeri gunluk makyajla da kullanıyo musun