Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alışveriş çılgınlığında ağıma son düşürdüklerim
saolasın livim:kedi:gule gule kullan sekerimmmmmm... avene serisi benim cildimi cok kurutmustu umarım sende aynı durumu yasamazsın cicimmmm
şakkıdı güle güle kullan canımmmmmopuyorumnanaktan
güle güle kullan canımmopuyorumnanaktan
saolun canlarım:kedi:vaytroz canım güle güle kullannnnnn a.s.
canım en baştaki yeşil yüz yıkama jeligulum bunlar ne ise yararrr ? şakkıdıgule gule kullannn..a.s.
Bugün aldıklarım :
Egert Spirulina (B vitamini takviyesi, saç ve cilt için) - Flormar tekli far (3,5 TL)
murgizim inglota da body shopa da uğrayamadım, o yüzden indirimi soramadım kusura bakma a.s.
surmelimm bugün markası Türkiye'de var mı diye merak etmiştim kaleminin sormuştum. şimdi fotosunu görünce tanıdımm. kajal diye biliyorum ben bunu.ama görünüşü daha farklıydı ben yıllar önce denediğim için.
kuaför halam da bana bunu önermişti hatta almıştı kendi önermekle kalmayıp. bu da akmıştı bende. :çok üzgünüm: akmayan bir kalem bulamadım gitti. :çok üzgünüm: bugün kirpik diplerine sürdüm sadece akmasın diye kalemim. o da garip olmuş galiba. arkadaşlar sana içe yakışıyor böyle pek hoş olmamış dediler. :çok üzgünüm:
bu arada herkesin yeni cicileri hayırlı olsunnnn. güzel günlerde sürünün fıstıklar. zemuszemus
canim bu marka benim bildigim kadariyla türkiyede yok
kajal yazisi varsa kajal almancada sürme demek yani bütün kalemlere kajal diyorlar ordan benzetmissindir
Bugün aldıklarım :
Egert Spirulina (B vitamini takviyesi, saç ve cilt için) - Flormar tekli far (3,5 TL)
murgizim inglota da body shopa da uğrayamadım, o yüzden indirimi soramadım kusura bakma a.s.