- 11 Eylül 2007
- 1.284
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eylül ve sürmeli güle güle kullanın:)
rujun markası ne çok güzelmiş güle güle kullanyerimseniben
Roxelannem ilk defa bugün aldım
Aslında alma sebebim farklı, şimdi bloguma onu yazıyordum
Eğer duyduğum etkiyi bende de gösterirse zengin oldu gitti Body Shop :roflol:
geçmiş sayfalarda okudum bilgi verem dedim
beşiktaş cosmoda rosensenin cilt ürünleri var
makyaj malzemeleri yok :)
topaklanma mi ..
hayatim dedigin dogru zor cikiyor ama.. niveanin waterproof icin olan temizleyicisi çok kolay cikariyor.. kirpiklerine zarar wermiyor..
rimeli surerken önce ucuyla yukari dogru kaldir sonra tarak tarafiyla tara.. duz olan tarafini getirme kirpiklerine.. yerimseniben
rimelimden memnun kalmayan bir sen çiktim canim hayret :gitme:
bende memnun kalmadım sürmelim aynı olay hacim vermei güzel ama yapışma ama topaklanma yapıyormakyaj çıkarıcısı çıkarmıyo gözümün altındada sürekli diyahlık oluyoooo :umursamaz:
bide dediğin gibi deneyeyeim
biri fiatı sormuş boynerden göz kalemi bile birlikte siyahını 36 a aldım
sürmelim bu niveanın waterproof göz makyajı çıkarıcısı hakikaten güzel çıkarıyor mu? bende senin gibi bol rimel bol kalem uyguluyorum ama makyajı bir temizliyorum allah selamet. öyle ki göz altlarım mor mor kalıyor, hakikaten mi morardılar, yoksa çıkmayan makyajdan mı anlayamıyorum. sen dersen ki hiç iz bırakmadan çıkarıyor, koşa koşa gidip alacağım:)
valla çok iyi olur canım yaaa, şimdi benim şöyle oluyor. göz makyajımı temizliyorum önce, sonra yüz temizleme sabunumla yüzümü yıkıyorum. bitince bi bakıyorum kirpiklerimde kalmış olan rimeller göz altlarıma akmış, hadii bi daha onları temizlemeye çalışıyorum, o kadar zor çıkıyor ki göz altlarım acıyor valla erken yaşlanacağım sırf bu yüzden
geçmiş sayfalarda okudum bilgi verem dedim
beşiktaş cosmoda rosensenin cilt ürünleri var
makyaj malzemeleri yok :)
püü yarın gidip bakıcaktım bende