- 31 Ağustos 2008
- 5.746
- 10
hacercimm güle güle kullan hayatım,
The Body Shop'un indiriminden yararlanmazsam çatlarım ben de, mutlaka gidicem =) :icecream:
git nisancım git
sen de ciciler al cebin hafiflesin kaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hacercimm güle güle kullan hayatım,
The Body Shop'un indiriminden yararlanmazsam çatlarım ben de, mutlaka gidicem =) :icecream:
ok bekliyim yorumlarını..
ben tee yıllar önce kullanmıştım bunu ..
4-5 yıl önce rahat ..
belki bilinçsizliktendir pek randıman alamamıştım..
Te Allahım neresine kullanıyorsa kremi mremi
Sanki ihtiyacı var da
bende rimel konusunda kararsızım ya ya maybelline mi yoksa loreal volume shocking mi kararsz kaldım ama mumnun kalmşsn anladğm kadaryla dimiCADIARZU
önerdigim makyaj çikaricisini al sekerim.. kizlar waterproof bu çok güclü akmadigi icin zor cikiyor.. hangi cikarici ile cikariyorsunuz bilmiyorum ama ben çok kolay çikariyorum.. ayrica neden bende topaklanma olmuyor.. keske önce bi deneyipte alsaydiniz.. :1closedeyes:
git nisancım git
sen de ciciler al cebin hafiflesin kaydirigubbakcemile2
evet canım yokk...mafoldumben
pudrasını bulmam lazım...
internet sitesinde indirim yok ve zaten güvenmiyorum o siteye, bi süre önce arkadaşlara bozuk ürünler yollamışlardı...lmaz:
satış ağındaki eczanelere sorucam bakalım...
İstanbulda nasıl Rosense'in kendi mağazası olmaz yaaaaa
mafoldumben yok işte...
bağğ hele hacer bacuu ben perşembe izmire uçuyorum en kötü ihtimalde cuma forum bornovaya çıkartma yapıyorumm body shop ve ınglot indiirimleri ne zaman akadar var biliyonmuuu:Saruboceq:
ayrıcana seni orda görsem sobelycemmopuyorumnanaktan
bide bacular ağustosta italyaya gitcaz inş ne alınır nerden alınır bile varsaa plis bana yazsın lütfen lütfen lütfennn[/B]n
kuzum ben pazartesi gideceğim sanırım tekrar
öğrenir yazarım sana
sobele kuzum sobelee kaydirigubbakcemile
Yakın zamanda iki adet eyeliner aldım. Maybelline den hiç memnun kalmadım çizginin ortasında boşluk bırakıyor. 18 liraya almıştım. Flormarı dün aldım rengi gayet koyu ve boşluk bırakmıyo. 3.80 e aldım.
Flormarda acaip indirim var kızlar rujlar 4.80, tekli farlar 3.50, stick fondoten 11.00 liraya düşmüş.
işte yeni ganimaetlerim:kedi:
rosense pıdra
rosense farlar
I.D bare essecuals yüz fırçası
ultima fırça
hypnose çanta boyu rimelzemuszemus
Te bundan aldım bugün.. Hayatım boyunca kullandığım en güzel maskara :lepi:
güle güle kullanın kızlar ben de dün bunları aldım Garnier 3ü bir arada temizleyici,peeling,maske..
altın sarısı eyeliner
maybelline rimel(kokusu çok güzel)
maybelline ruj(rimel alana ruj veriyorlar ykm de)
chanel double perfection creme powder
biotherm biofirm fondoten
niye biorfirm diye sormayın o seri varmış
biothermin fondotenlerini merakımdan aldım sırf :roflol:
para çok ya nazını zatim dağitcak yer ariyom
i.d. veil
kizlar bende bu 3nü aldim
kızlaarr bunlarda benim son cicilerim:dance:. ben hepsini çok beğenerek aldım:) ayy artık uzun bir süre bişiler almam herhalde.. hep böyle söylüyorum gerçi ama sonra dayanamıyorumkaydirigubbakcemile3
bugün öğle arası bunları aldım :lepi:
makinam evde olduğu için netten resim koyabildimhihoyyyt
birde kahwerengisini aldim..
Ben de bugün alışverişe çıktım. Ciciler aldımm zemuszemus
Flormar 4lü palet - 9 TL
Body Shop C vitaminli göz çevresi kremi - 17 TL (%50 indirimle aldım )
E tabi kii Inglot'a da gittim ve 2 tane far aldım. İkisi 11 TL (%50 indirimle aldım)
ya bu mascarayi bir türlü bulamadimm...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:güle güle kullan canimmTe bundan aldım bugün.. Hayatım boyunca kullandığım en güzel maskara :lepi:
işte yeni ganimaetlerim:kedi:
rosense pıdra
rosense farlar
I.D bare essecuals yüz fırçası
ultima fırça
hypnose çanta boyu rimelzemuszemus
acılıp kapabilen göz kalemi
[ya canım
ben bunun rengını çok merak ettım
bir yere sürerek bize gösterebilir misin?
nası çok merak ettim
arora bebeğim uzun yıllar o rimeli kullandım sonra şiki tarafı da fırçalıya geçtim daha memnunum habein olsun bi dahakini öyle de deneyebilrsin bak taraklıdan daha hoş duruyor bebeğim ayrıca bunun tarağını da atmayarak aynı rimelle üç işlem yapabilrsin öprtüm