Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şükür sonunda göz makyajı temizleyicime kavuştum, pek memnun kaldım
nazl güle güle kullaann top allık çok güzel gözüküyor
damlasss bekliyoruz resimlerii
bihter nazl roxelanne güle güle kullanın canlarrrropuyorumnanaktan
güle güle kullanın kızlar bunlar da benım 2 gundür aldıklarım (rimel ve rujlar hediye)....
ilayda,dyglu,damlass güle güle kullanın hanımlarr.
dygulu, canım maybelline kapatıcı mı? ben köpük olanını kullanıyorum, bunun yapısı nasıl?
güle güle kullan canım.flormar yazan beyaz şeyler ne
ilayda,dyglu,damlass güle güle kullanın hanımlarr.
teşekkürler bilgi için.ya pardon sen yanlış anladım soruyu onlar nemlendirici cnm biri kuru biri normal ciltler için....
surmelimm bugün markası Türkiye'de var mı diye merak etmiştim kaleminin sormuştum. şimdi fotosunu görünce tanıdımm. kajal diye biliyorum ben bunu.ama görünüşü daha farklıydı ben yıllar önce denediğim için.
kuaför halam da bana bunu önermişti hatta almıştı kendi önermekle kalmayıp. bu da akmıştı bende. :çok üzgünüm: akmayan bir kalem bulamadım gitti. :çok üzgünüm: bugün kirpik diplerine sürdüm sadece akmasın diye kalemim. o da garip olmuş galiba. arkadaşlar sana içe yakışıyor böyle pek hoş olmamış dediler. :çok üzgünüm:
bu arada herkesin yeni cicileri hayırlı olsunnnn. güzel günlerde sürünün fıstıklar. zemuszemus
[/URL][/IMG]
flaşlı ve flaşsız ekledim kıslar
[/URL][/IMG]
bazılarını alalı nerdeyse 1 ay oldu anlarsnz zatn bayadır eklemiodm resim :)