- 12 Temmuz 2008
- 2.576
- 4
- 40
güle güle kullan bebeeeeem
pıdrasını çok merak ediyorum rosense in
ben allığını temizleme köpüğünü ve gül suyunu kullanıyorum ve çoookk memnunumm
saolasın cubuumm:kedi:
bende rosensin allını alcam çok istiommmzemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullan bebeeeeem
pıdrasını çok merak ediyorum rosense in
ben allığını temizleme köpüğünü ve gül suyunu kullanıyorum ve çoookk memnunumm
yahuşur bidenem :1closedeyes: :1closedeyes:
bahoş yerine kozmetik dünyasının devlerinden biriylen mi evlenseydim ben yaa :gitme:
cnm yok ilk kez kullancam ama forumlarda çok övmüşlerdi ama şimdi sen böyle deyince ben de korktum cildin nasıl karma ve yağlı mı bu karma ve yağlı ciltler için ....
saolasın cubuumm:kedi:
bende rosensin allını alcam çok istiommmzemuszemus
sürmelim güle güle kullann. amma sık rimel alıyorsun yaw
bende rimel konusunda kararsızım ya ya maybelline mi yoksa loreal volume shocking mi kararsz kaldım ama mumnun kalmşsn anladğm kadaryla dimiCADIARZUTe bundan aldım bugün.. Hayatım boyunca kullandığım en güzel maskara :lepi:
10 lira canımzemuszemuskızlar rosense ın allığının fiyatı ne kadar acaba?
bende rimel konusunda kararsızım ya ya maybelline mi yoksa loreal volume shocking mi kararsz kaldım ama mumnun kalmşsn anladğm kadaryla dimiCADIARZU
liv85 sağol canım :)
Bihter, o garnieri daha önce kullandın mı? Ben de bi kaç hafta önce aldım da ergenlikte bile sivilce çıkmayan yüzüm sivilce doldu, hemen bıraktım Acaba cilt yapım mı müsait değil kullanmaya?
bende rimel konusunda kararsızım ya ya maybelline mi yoksa loreal volume shocking mi kararsz kaldım ama mumnun kalmşsn anladğm kadaryla dimiCADIARZU
kizlar bende bu 3nü aldim
ben garnierin kullandığım tüm ürünlerini beğendim.
maskesi de iyi gelmişti bana.
rosense, İstanbul' da nerede satılıyor, bileniniz var mı?
bende surmelinin aldigi rimelden aldim gecen hafta ama topaklanma yapiyor kirpiklerde ayrica cok zor kalkiyor kirpiklerden ne makyaj temizleme suyu nede normal su fayda etmiyor valla kirpiklerim yolunuyor cikartirken ama guzel hacim veriyor.
canim senin dedigin gibi yapiyorum ama topaklaniyor sanki fircasina cok boya geliyor surdukten sonra baska rimel fisrcasiyla topaklanan kirpikleri ayirmak zorunda kaliyorum ya bende sen memnunsun diye almistim ama dogruya dogru cok guzel hacim veriyor ama kirpikleride sokuyor be anam yerinden
niveadan bende alayim ozaman yoksa boyle giderse kirpik namina birsey kalmayacak