- 30 Nisan 2008
- 435
- 0
- 44
tabiki olur almayada bilirsin ama kullanım açısından daha rahat ben elimle fondoten sürdüğüm için kullanacağım kadar sıkıyorum ziyan olmuyor ....kaydirigubbakcemile2pompası niye ayrı satılıyor yahuu onu almasak olmaz mı:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki olur almayada bilirsin ama kullanım açısından daha rahat ben elimle fondoten sürdüğüm için kullanacağım kadar sıkıyorum ziyan olmuyor ....kaydirigubbakcemile2pompası niye ayrı satılıyor yahuu onu almasak olmaz mı:)
Şu mac ürünlerini bi ben sevemedim galiba...
ne farları..ne kapatıcıları..hiç birinden memnun değilim ..
artık bişey almaya cekınıyorum macten..
alla alla, ben de hiç bir sempati hissetmiyorum M.A.C'e karşı...
çok ilginç, tutkunu olan çok...
hiç ürün almadım ama merak ta etmiyorum...garip...:)) -tatlicadiarzu- fisfisfis
[/URL][/IMG]
Bende bugün bunları aldım fondoten çok güzel kusursuz bir cilt yaratıyor mermer gibi ve mac mineralize skin finsh çok canlı dipdiri bir cilt görüntüsü veriyor rimelim ise loreal asla vazgeçmedim ve vazgeçebileceğimide sanmıyorum dolgun ve uzun gösteriyor...mac pigment far ise işte onu bilmiyorum nasıl sadece rengine bayıldım o yüzden aldım.....
pastelden anket sonucunda gönderilen hediyelerim ve avon siparişlerim incandessence'ın kokusuna bayıldım sıka sıka geziniyorum.
kıslar aranısda max creme puff kullanan var mı?
ben yıllardır kullanıyorum çook da memnunum...
bugün flormar 4lü yeşil var ve gabrini 2li mavi far aldım
Ben de bunları aldım yine saç rengimi deiştiricem, umarım tutar ya :Saruboceq:
hihoyyyt hihoyyyt kokoş gacılar coşmuş gene..
hayırlı olsun kısçeler..
saç boyası konusunda aman dikkat cnm bilindik markalardan almaya çalış yerimseniben
hihoyyyt hihoyyyt kokoş gacılar coşmuş gene..
hayırlı olsun kısçeler..
saç boyası konusunda aman dikkat cnm bilindik markalardan almaya çalış yerimseniben
bugün flormar 4lü yeşil var ve gabrini 2li mavi far aldım