Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EMİLY YESİL OLAN GÖZ KALEMİ ÇOK AÇIK KALIYO ÇİMEN YESİLİ GİBİ BEN SİYAHLA KOYULTUYORUM BİRAZ kaydirigubbakcemile3
FLORMAR FAR PALEİTDE ÇOK GÜZEL YA :çok üzgünüm: AMA BEN BULAMIYORUM HİÇ Bİ YERDE YİNE ONLARDAN, YENİ DİYE ÇEKMEKÖYE GELMEDİ GALİBA sırnaşık şey
GÜLE GÜLE KULLAN Şeniz
bambisı cnm ii günlerde kullan ponponlu allık nasıl memnun kaldın mı
emily kalemlerden çok memnunum. daha önceden 3TL den almıştım, 1.25 TL ye bulunca saldırdım kaydirigubbakcemile3
loreal göz ürünlerinde indirim vardı.(%30-35 tam hatırlamıyorum)
flormar rujları harika. (dudak ürünlerinde, 3 al 2 öde kampanyası var)
kıslar teşekkür ederim
desertcım aynen dediğin gibi oldu güle güle kullan sen de hemde aynı renk sanırım.rengi çok güzel çok beğeniyorum ben ama pek kalıcı değil ya :S
Bende bugün bunları aldım fondoten çok güzel kusursuz bir cilt yaratıyor mermer gibi ve mac mineralize skin finsh çok canlı dipdiri bir cilt görüntüsü veriyor rimelim ise loreal asla vazgeçmedim ve vazgeçebileceğimide sanmıyorum dolgun ve uzun gösteriyor...mac pigment far ise işte onu bilmiyorum nasıl sadece rengine bayıldım o yüzden aldım.....
mge tşk ederim canım mineralize skin finishi ben fondotenden sonra cildime kabuki fırça ile sürüyorum ışıl ışıl duruyor abes bir parlaklığıda yok fondoteni kullandıktan sonra cildimdeki sivilce lekeleri bile gitti yarattığı doku için öyle söyledim 55tl mineralize skin finsh,54tl fondoten, pompasıda ayrı satılıyor onunda fiyatı 12 tl canım....
Bihter fondoten tüm cilt tipleri için uygunmuş canım 54tl fiyatı ...
umarım yardımcı olabilmişimdir...