- 24 Temmuz 2007
- 2.181
- 7
bugün flormar 4lü yeşil var ve gabrini 2li mavi far aldım
yesilli farlarini cok begendim güle güle kullan hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün flormar 4lü yeşil var ve gabrini 2li mavi far aldım
yesilli farlarini cok begendim güle güle kullan hihoyyyt
güle güle kullan:) emily kalemler herhalde bu forum sayesinde hiç satılmadığı kadar satılıyordur:)
su senin rimelin cok güzel sanirim hemen bitirmissin bendede okadar cok rimel olduki bittigi falan yok ama seninkindende alirim ilerde cok merak saldim
naominin parfümü var bende kokusunu cok begeniyorum
güle güle kullan aldiklarini
sağol canım.:1hug:doğru söylüyosun parfümeride flormara cecile ye bakıyodum bunlarda garip garip durulardı bi köşede bi alayım bakalım pek bi methini duyuyorum dedim gri göz kalemini bide dudak kalemini aldım fena değil diğer renkleri nasıl akıyo mu bilmiyorum özellikle siyahı
bu arada sende güle güle kullan aldıklarını
ayyyyyyyy süper şeyler almışsınız canlarım...
Ben de, pembe tonlarında far arıyordum, ablacım almış bugün bana kaydirigubbakcemile2
ınnova :)
renkler çok hoş :))
bir de, bişi sorucam kızlar, Watsons'da FlorMar var değil mi ? yarın gidicem de, FlorMar'ın ruj kampanyasını kaçırmak istemiyorum.:)yerimseniben
güle güle sürün tatlım ben duymadım ne kampanyası nekadar rujlarkaydirigubbakcemile5
çok teşekkürederim funnydaŞeniz
mgecim bende pembe allığımın rengine bayıldım. bu arada sen oriflamenin bazından memnunmusun?
/QUOTE]
kızlar öncelikle yeni nickim Roxelanne oldu mge'yi kullanmayacağım artık:)
Oriflamenin bazına gelince karincim, ilk defa makyaj bazı kullanıyorum,idare eder, diğer markaların performansını bilemediğim için tam bir şey söyleyemiyorum ama cildi güzel nemlendiriyor makyaj öncesi ve ondan mıdır bilmem yoksa yeni pudramdan mı ama makyajım biraz daha kalıcı artık
golden rose un terracota allıkları nasıl acaba almayı düşünüyorum ya da flormar dan?
nisanım çok hoşmuş gerçekten güle güle kullan bebişimmmmm
bunlarda benim cicilerim:dance:
pastel terecotta allık ve hediye lipgloss
emily siyah kalem
cecile kahverengi kalem
mac concealer
rimmel sexy curves maskara
watsons far fırçası
stila convertible color krem allık
flormar dörtlü far
oriflame makyaj ve far bazı
canım bekliyorum fotoları delikafadulden