- 2 Haziran 2008
- 1.606
- 16
Abooooooooooooooowww hemen gitmem lazımmmmmmm delikafadulden
:roflol::roflol: koş koş aman eksik kalmayalım valla bende öle oldum sanki bedava veriyolar gibi. allah sonumzu hayır etsin dimi:lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abooooooooooooooowww hemen gitmem lazımmmmmmm delikafadulden
Amaan içkimiz yok sigaramız yok kötü alışkanlığımız yok
Makyajımız var bir tek
Ona da laf etmeyelim :roflol:
teşekkürler burcum daha güzelleri senin olsun inşallah
inglot'un fırçasını alırken aslında çok tereddüt ettim
satıcı kızdan bana o fırça ve aldığım farlar ile makyaj yapmasını istedim
baktım ki gölgelendirme için süper
hemen alıverdim
fiyatını hatırlamıyorum ama büyük ihtimalle indirimli fiyatı 11 TL gibi bir şeydi
tesekkur ederim canım benim.
kızlar iyi günlerde kullanın gerçi haceri gördüm bi tek güle güle kullansınhihoyyyt
bende inglota uğradım 3 tane far ve birde fırça aldım zaten almasam şaşardım:lepi: birde fondöten ponponu aldım gamyoncuiremsu
bunla birlikte fırçalarım böyle oldu kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kızlar iyi günlerde kullanın gerçi haceri gördüm bi tek güle güle kullansınhihoyyyt
bende inglota uğradım 3 tane far ve birde fırça aldım zaten almasam şaşardım:lepi: birde fondöten ponponu aldım gamyoncuiremsu
bende bugun bunları aldıım :CüvCüv:
hayırlı olsun sekerimŞeniz
çikolata burcu layyza mge tşk ederim kızlar.
burcucum bu arada inglotun fırçaları 29dan başlıyor ve far alınca % 30 indirimde kısa bi süre için. indrimle 19 a falan geliyo hacercim 11 demişde ondan yazdım
layyza canım , benim en favori fırçalarım everday mineralsin açılı ve yuvarlak kısa fırçası bide artnetin açılı siyah fırçası. üçüne bayılırım. hem çok yumuşak hem de kaliteli. eğer allık ve pudra için ucuz ve kaliteli fırça istiyosan kesinlikle everdaydan al derim. far fırçası içinse biraz imkanın varsa bodshop ve inglot gibi markalardan al ama daha hesaplı diyosan avonun ve artnetin fırçaları mükemmel. artnetin far fırçaları ykm de falan var ve 13-17 gibi ama inan çok kaliteliler. mac zaten aşırı ve gereksiz pahalı. benim taylor made den de var ama çok beğenmedim ŞenizŞeniz