- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
Çok güzel aldıklarınız kızlar. İlarzucum mac paletin çok güzel. Bende en son flormarın holographic gloss aldım. Fuşya rengi..
teşekür ederim bitanemhihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel aldıklarınız kızlar. İlarzucum mac paletin çok güzel. Bende en son flormarın holographic gloss aldım. Fuşya rengi..
bende bunları aldım kalem canavarı olaraktan daha çok kalem kullandıgmdan ağırlık kalem yine
emiliy den 2 tnee
bide Flormar siyah kalem( siyah kullanmam pek ama arada değişklık olsn diye aldım):)
She nin mavi göz kalemi simlii. bide ojee sürünce gökkusağı gibi yaldızlı bisey oluyo
bide flormarın allığııııııı . pempe almadım cünkü zaten pempelesiyorum oldugunca
cikcikimmm harika ayy farlarınn canısı güle güle kullan bitanesiiiii
carminayı çok sevdim bende balımmmm bol bollll makyaj isterizzzzzzz o güzel gözlereeee hihoyyyt
bunlar da benimkiler, flormar blush on allık (şeftali), flormar true color far (siyah), flormar eyeliner kalemi (siyah)
oriflame renkli nemlendirici, loreal true match mineral pudra, oriflame makyaj öncesi baz diğer adıyla makyaj altı
koymayı unutmuşum, hediye makyaj çantası bende de var:) hcr35 far paletinin fiyatı nedir?
Ahanda benim aldıklarımm kaydirigubbakcemile2
Flormar 5'li göz farı, süper memnunumm
Flormar siyah göz farı, ondan da çok memnunummm
Ve hediye olarak verdikleri çantaaa :lepi:
hacerim hayırlı olsun canım sana çok yakışıyo bu cıvılcıvıl farlar bitanem :lepi:
tekli sıyah farı nekadara aldın hcr 35 ben 10 TL sordum