- 31 Ağustos 2008
- 5.746
- 10
hacer o yuvarlark flormar far bizim burda 6,5 ytl bende alıcam çok iyi gözüküyodu denedim
mor almıştın sen değil mi canım
aklıma sen geldin alırken kaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hacer o yuvarlark flormar far bizim burda 6,5 ytl bende alıcam çok iyi gözüküyodu denedim
hacer kız cildinmi bozulmuş sanki birazbenneyaptımki
hacer farların rengi mükemmel gözüküyor :asigim:yeni mi çıkmış bu 5li farlar.ne kadara aldın cnm?
ya kızlar bana göz makyajını sabitlemek için baz önerir misiniz?
Ahanda benim aldıklarımm kaydirigubbakcemile2
Flormar 5'li göz farı, süper memnunumm
Flormar siyah göz farı, ondan da çok memnunummm
Ve hediye olarak verdikleri çantaaa :lepi:
teşekkürler burcum daha güzelleri senin olsun inşallahhacer'cim far plaeti cok harika gule gule kullan sekerim. videonda inglot far fırcası kullanıyosun memnunmusun? ben sevilin far fırcalarını aldım fakat inglotunki daha kalın gozukuyo golgelendirme icin daha uygun. bide kaca aldın acaba?
meryemcimm daha güzelleri senin olsun diyeceğim ama essence'lar bundan daha güzel o yüzden daha güzelleri senin zaten -tatlicadiarzu-hacerim paletini cok begendim sadece 5,5 tl mi ya inanmiyorum süpermis
bursada nerde satiliyor bu flormarlar birde pasteller? her kozmetikcide varmi. ya ben öyle kozmetikcilere falan aliskin degilim türkiyede insanin üstüne atliyorlar ben yanliz bakip kurcalamayi daha cok seviyorum
damlasım sağol bitanem Şenizkıslar yenilerinz hayırlı olsun bol bol sürün sürüştürün canımcıklarım
flormarın farları harika bende nerdeyse herrengi var onların sizlerinde beğenmenize çok seindim hacerim makyajın harika olmuş tatlımm
evet canım malesef
son 1-2 ayda anlam veremediğim şekilde çok hızlı bir şekilde bozuldu cildim
ama böyle düşünmende videonun kalitesinin de alakası var
o kadar da bozulmadı yanii delikafadulden
yok canım ya bence bozulmamış hepimizin cildinde arada oluyo ki hacercim gayet guzel cildin bence gerçekten makinalarn kalitesi yada ışıktan kaynaklanıyokafamçokkarıştı
ay canımm 2 fardan bende de var
fırçamız da ortak :roflol:
hayırlı uğurlu olsunn
indirim %30 mu %50 mi ???